Isnin, 12 Februari 2018

2 Berita baik sebelum cuti Tahun Baru Cina 2018

with 7 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah lama betul rasanya tak menulis sesuatu di blog ini... Maklumlah buzy memanjang, sampai tak sempat nak update blog...

Progress kerja yang terkini... Alhamdulillah baru selesai menguruskan atlet Catur Politeknik Malaysia dalam Kejohanan SUKIPT 2018... Kami mendaftar masuk di UKM pada 3 Februari dan mendaftar keluar semalam 11 Februari 2018..

Walaupun Atlet catur Politeknik Malaysia tak berjaya memenangi sebarang pingat... Pencapaian terbaik untuk SUKIPT kali ni Sekadar berjaya mendapat tempat ke 10 individu lelaki dan tempat ke 6 berpasukan lelaki... 

Walaubagaimanapun tetap rasa puas hati... Sebab semua atlet yang saya bawa berjaya memberi saingan sengit sehingga ke titisan keringat yang terakhir.... Cuma belum bernasib baik nak menang pingat dalam acara catur... Tak per... Ada rezeki, kita cuba lagi dalam SUKIPT 2020 nanti... In Shaa Allah..

Ok... Berbali semula kepada tajuk yang ingin saya kongsikan dalam post kali ini...


2 Berita baik sebelum cuti Tahun Baru Cina 2018

Pada kesempatan ini, saya cuma nak kongsikan 2 Berita baik sebelum cuti Tahun Baru Cina 2018..

Tahun Baru Cina 2018


Berita Baik Pertama - Ebook Senarai Homestay di Malaysia secara Percuma

Sempena cuti Tahun baru Cina ni ramai orang mencari homestay.
Disebabkan itu, ramai yang tak berjaya mendapatkan homestay yang diperlukan. Dah puas mencari, tapi kebanyakan homestay dah penuh..

Jadi untuk menyelesaikan masalah tersebut, saya syorkan anda memuat turun ebook Senarai Homestay di Malaysia secara Percuma... 

Dalam ebook tersebut ada banyak senarai homestay, yang saya asingkan mengikut negeri dan lokasi.. Boleh muat turun ebook Senarai Homestay di Malaysia sekarang dengan klik di link berikut-> https://myhomestay4u.onpay.my/order/form/ebshdm/1

Semoga masih ada homestay yang available pada tarikh yang diperlukan.. Selamat membaca dan mencari homestay..

Berita Baik ke 2 - Beli Rumah dapat Cash Money RM46K

Berita baik yang keduaa, untuk mereka yang perlukan cash segera... Dan ada berhajat nak buat personal loan dalam masa terdekat...

Daripada buat personal loan untuk dapatkan wang tunai, lebih baik beli rumah yang saya syorkan ini untuk dapat wang tunai... 

Jarang dapat peluang baik macam ni...  Beli rumah dapat Cash Money... Dapat aset, dalam masa yang sama dapat cash money yang boleh digunakan untuk pelbagai perkara..

Cash Money tersebut boleh digunakan untuk:
✔ bayar Down-Payment 10%
✔ kurangkan harga rumah
✔ personal use (CASH)
✔ renovation 
✔ Setup Homestay
✔ Dilaburkan di tempat lain
✔ Urusan Majlis perkahwinan
✔ Bayar hutang kad kredit
✔ Bayar hutang Personal loan
✔ Dan lain-lain..

Sangat sesuai untuk mereka yang baru bekerja dan sedang mencari rumah untuk dijadikan sebagai pelaburan.. Sangat sesuai juga untuk mereka yang perlukan cash money...

Untuk maklumat lanjut, baca di sini -> https://myhomestay4u.onpay.my/order/form/srabsm/1

Ok... Setakat ini sahaja perkongsian saya pada kali ini...

Semoga bermanfaat..

Info Berkaitan:

7 ulasan:

  1. Ya memang berita baik heheh especially pasal ebook tu. :)

    Jemput singgah tuan : Punca Dan Rawatan Gusi Berdarah

    BalasPadam
  2. saya pun dah berminat nak kongsikan info ini..

    mudah-mudahan berhasil

    BalasPadam
  3. Alamak, macam dah terlepas ja. Sudah berlalu CNY baru nak jenguk2 blog. huhuh

    BalasPadam
  4. Lama dah tak nampak menulis kat sini. hehe. wow.. dapat ebook senarai homstay percuma..

    BalasPadam
  5. Berita kedua tu sangat memberangsangkan. Tahniah diucapkan.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra