Selasa, 18 April 2017

Bukan Senang nak dapat peluang macam ni.. Syukur Alhamdulillah..

with 12 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejatera..


Sebelum balik kerja tadi, cuba-cuba jer semak Result Belajar Buat Blog menerusi enjin carian google. Sekadar nak tahu, blog mana yang sedang mendominasi keputusan enjin carian google pada ketika ini.

Sekali tengok dia punya result, macam tak percaya pun ada.. Cubit sikit pipi, untuk memastikan saya tidak bermimpi.

Betullah!! Saya tak bermimpi rupanya.. Hehehe..

Result Keyword Belajar Buat Blog bertarikh 18 April 2017

Tak sangka! Hasil carian menunjukkan Blog Belajar Buat Blog sedang bercouple di page pertama Google. Masing-masing sedang berada di ranking ke 3 dan ke 4 dengan mengabaikan Iklan dari Google.

Bukan senang nak dapat peluang macam ni.. Rezeki tu! Syukur Alhamdulillah..

Kedudukan peserta Contest terkini sedang dimonopoli oleh blog belajarbuatblogpercuma.wordpress.com ditempat pertama dan diikuti oleh blog bagiblogger.blogspot.com di tempat yang kedua.

Walaubagaimanapun, tempoh contest ini masa ada berbaki lebih kurang seminggu sahaja lagi. Good Luck kepada semua peserta.
P/s: Jangan lupa klik link di bawah. Boleh dapatkan 3 Langkah Simple Untuk Cipta Income PASIF Secara Online


12 ulasan:

  1. Tahniah. Boleh up lagi ranking tu.

    BalasPadam
  2. Wah tahniah tuan. Tuan memang hebat..

    BalasPadam
  3. masih boleh beat lagi tu..

    pakar seo tengah asah taring masing-masing..

    BalasPadam
  4. Hasil tuan buat contest ini kan. Selamat berjaya dalam misi tuan

    BalasPadam
  5. wah bestnya, saya page berapa agaknya tu

    BalasPadam
  6. Page yang pertama tu dah kira terbaik.. Tahniah.

    BalasPadam
  7. carian ini memang ramai.. peluang untuk menang, plus sales memang banyak tuh...

    BalasPadam
  8. wah, memang hebat...tahniah.

    BalasPadam
  9. Tahniah tuan.. Memang hebat lah!

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra