Khamis, 9 Mac 2017

Kenapa Mahal Sangat?

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Dalam post sebelum ni saya ada kongikan tentang buku terbaru di pasaran berjudul Panduan Beli Perabot Murah dan ebook Real Case Study : List Kecil Income Besar.

"Korang nak tak, kalau saya dedahkan LUBUK dekat mana nak beli perabot Murah? Korang klik jer dekat sini => http://bit.ly/2lIkE6P

Sekiranya anda tertinggal daripada membaca Post tersebut, boleh baca di sini -> Real Case Study : List Kecil Income Besar

Antara feedback yang saya terima di facebook berkaitan tawaran yang saya berikan adalah:
"Kenapa mahal sangat encik harga Buku dan DVD PAnduan Beli Perabot Murah tu?. Saya nak sangat ebook BONUS tu. Tapi buat masa sekarang ni saya tak ada duit nak Beli Buku dan DVD tu. Ada tak cara lain nak dapatkan bonus tu?"

Bonus yang dibincangan.. Ebook Real Case Study : List Kecil Income Besar

Bila baca balik, kesian pulak dekat pembaca saya yang sangat berharap tu.. 
Baiklah.. Saya turunkan sedikit tawaran.. Bagi cara yang lebih mudah dan murah..

Jadi, untuk memenuhi permintaan beliau, anda boleh mendapatkan ebook ini dengan memilih salah satu daripada 2 cara berikut:

------------
Cara 1
-------------
(Dijadikan sbg bonus kepada Ebook meroket Jualan)
- Beli Ebook Meroket Jualan tanpa FB Ads -> http://bit.ly/2kotFSu


-------------
Cara 2
-------------
(Dijadikan sbg bonus kepada Video FB Ads, ebook Teknik Mudah FBAds 
dan ebook Belajar Buat Blog)
1. Download Video FBads (Percuma) -> http://bit.ly/2nqImJv
2. Download Ebook Teknik Mudah FBads (Percuma) -> http://bit.ly/2mtKFuV
3. Download Ebook Belajar Buat Blog (Percuma) -> http://bit.ly/2lRvCYf


Anda boleh pilih salah satu daripada 2 cara di atas untuk mendapatkan ebook "Real Case Study List Kecil Income besar".

Selepas selesai lakukan salah satu cara tersebut, boleh emailkan bukti pembayaran/bukti download kepada saya menerusi nuargto@gmail.com

Ya.. Itu sahaja syaratnya.. Lebih Mudah bukan?

Saya akan hantar link download ebook Real Case Study : List Kecil Income Besar melalui email dalam tempoh 48 jam selepas saya menerima email daripada anda. 

Oklah. Setakat ini sahaja perkongsian saya pada kali ini. Jumpa lagi di lain waktu.

Info Berkaitan:


14 ulasan:

  1. mana mahal berbanding ilmu yg dibagi...

    BalasPadam
  2. Kadang-kadang tu bagi murah pun susah juga sebab ada orang cakap kalau murah ni memang tak laku atau berkualiti. Macam2 orang sekarang ni.

    Sebab mahal tu sebab ditulis dari pengalaman-pengalaman.. Pengalaman tu yang mahal tu.. ada yang bertahun2 punya pengalaman boleh dibaca oleh kita..

    BalasPadam
  3. best tu bila ada offer..siapa yang sebelum ni masih berkira-kira haruslah rebut peluang cepat-cepat

    BalasPadam
  4. Terbaik tu. Berbaloi kalau beli.

    BalasPadam
  5. Memang berbaloi sangat dapatkan panduan ni

    BalasPadam
  6. sayang la tak grab, bebraloi ni

    BalasPadam
  7. Wahhh dia punya tawaran... terbaiklah bro..hehe

    BalasPadam
  8. Harap boleh jadi jutawan dengan perniagaan ini.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra