Rabu, 23 November 2016

Promosi Buku Travel Masa Cuti Sekolah (Tengah Murah Sekarang ni!)

with 15 comments
Assalamualaikum dan salam Sejahtera...

Ada berita baik untuk sempena musim cuti sekolah pada kali ini..
Terutamanya bagi mereka yang suka travel pergi ke oversea...

laman web bookcafe.com.my ada buat Promosi buku-buku travel sehingga 50%.
Sumber : bookcafe.com.my

Bagi yang ada perancangan nak bawa pasangan dan anak-anak bercuti ke luar negara... dan memerlukan rujukan atau panduan semasa berada di sana.. Bolehlah dapatkan buku-buku rujukan yang berkaitan dengan tempat yang ingin anda kunjungi..
  • Ingin bercuti ke Afghanistan?
  • Menunaikan Umrah?
  • Menikmati musim sejuk di Newzealand?
  • Ingin menjejakkan kaki ke China, Korea atau Jepun?
  • Ingin bercuti sambil memborong di China atau Vietnam?
  • Ingin melihat budaya kehidupan masyarakat di United Kongdom?
  • Atau ingin bercuiti ke negara Jiran seperti Krabi atau Bali?
  • Ingin ke Amerika? Ke India?
  • Dan lain-lain...
Cuba dapatkan semua maklumat tersebut di laman web bookcafe.com.my 

In Shaa Allah... Anda akan menemui apa yang anda cari...
Koleksi Buku Travel yang boleh diperolehi di laman web bookcafe.com.my  
(Pssss... Tengah murah sekarang ni)

Dekat nak cuti sekolah ni ada beberapa buku Travel dah mula Sold Out.. Antaranya:
  • Australia 362 Hari
  • Advantura Pulang Ke Malaya (DUBOOK)
  • Travelog ET: Kembara Afghanistan (SNAR)                                                                
  • Umrah Backpacker (KEMILAU)
  • Travelog Mr. Traveller: Untold Stories (MY TRAVELOG)
  • Diari Musafir Jangan Berhenti 'Berlari' (GALERI)
  • Travelog Mr. Backpacker: Merentas Amerika
  • Dari Tanjung Malim Ke KLCC (DUBOOK)
  • Kompilasi Travelog 7 Benua (MY TRAVELOG)
  • Aku Ingin Kembara Lagi (BESTARI)
Jadi, sebelum buku-buku lain pun turut kehabisan Stok.. Eloklah anda dapatkannya sekarang...

Kata orang sementara stok masih ada..

nak tengok koleksi buku yang masih ada? Jangan segan silu... Tekan jer Banner di bawah.. 

Info Berkaitan:

15 ulasan:

  1. bagus utk kaki travel. UMI tak p mana kot, bawa anak jalan2 kl jer

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, bermusafir dah mula jadi budaya dalam masyarakat kita. Ini semua sunnah. Sebab memang banyak hikmahnya musafir.

    Buka fikiran, kenal masalah umat. Kenal kawan baru. Bukankah ada riwayat dari nabi kita untuk hidup umpama pedagang.

    BalasPadam
  3. Kreatif banget buku tentang travellingnya, semoga laris manis ya gan...

    BalasPadam
  4. semoga bukunya bisa laris manis... saya melihat cukup bagus juga buku ini untuk dibaca

    BalasPadam
  5. mumpung lagi promo ni, ayo buruan beli bukunya .... jangan sampai kehabisan

    BalasPadam
  6. Banyak diskonnya ini, baiklah awak nak pesan

    BalasPadam
  7. Sedikit sebanyak mengurangkan beban parents dengan promosi sebegini boleh plan bawa seisi famili dengan rujukan lebih efektif ;).

    Thanks for the share...
    Blogr AMP Team

    BalasPadam
  8. Siapa yang suka travel ni memang kena baca ni. hehe

    BalasPadam
  9. kaki travel wajib borong semua buku buku ni

    BalasPadam
  10. dah tengok..takde lak yang dicari..destinasi yg dituju tak masok dlm list.

    BalasPadam
  11. Tak dapat bawa famili pergi bercuti, dapat belanja buku-buku tentang tempat percutian pun bagus juga kan :D

    BalasPadam
  12. terbaik! list buku2 ni wajib dimiliki orang yang suka travel macam saya :D

    BalasPadam
  13. amboi skrang semua dah mudah.. nak travel pun dah ada buku skrang..

    BalasPadam
  14. Belum sempat tengok lagi.
    Sesuai untuk mereka yang suka travel

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra