Khamis, 10 November 2016

Komisyen affiliate Pertama Program Serius Media

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Susulan daripada artikel Belajar Ilmu Pemasaran Internet jangan setakat separuh jalan, hari ni saya nak share satu lagi berita gembira untuk para pembaca blog ini.

Sebelum tu saya nak tanya...

Pernah tak melawat laman web http://program.seriusmedia.com ?


Kalau belum.. Boleh klik laman web di atas.. Kemudian jangan lupa daftar sebagai ejen affiliate di laman web tersebut.

Untuk makluman, laman web Serius Media juga ada menyediakan pelbagai produk yang boleh dipasarkan oleh ejen-ejen affiliate @ Blogger.

Cuma bilangan produk yang ada tidaklah sebanyak produk-produk yang terdapat di laman web affiliate terkenal seperti Klikjer.com, bookcafe.com.my, Aztetic.my, Tudungsicomel.com dan lain-lain.

Setakat ini, produk-produk yang ada dalam senarai laman web Program Serius Media adalah seperti berikut:

#1 Panduan Lengkap Buat Duit Dengan Blog [PRODUK PALING HOT]

#2 Panduan Lengkap Bisnes Ebook

#3 Portal Cari Jodoh Semanis Kurma

#4 Skrip Web Jualan Affiliate Amazon

#5 Premium Wordpress Themes

#6 Script Ecover Action

Ya... Cuma ada 6 sahaja produk yang boleh anda promosikan melalui program Serius Media... Ada kemungkinan bilangan produk akan bertambah dari masa ke semasa.

Setakat ni saya cuma promosikan satu produk sahaja iaitu www.buatduitblog.com

Dan baru malam tadi saya berjaya menuai hasilnya..

Komisyen affiliate Pertama Program Serius Media

Alhamdulillah... Bayaran komisyen affiliate Pertama Program Serius Media telah pun saya terima pada malam tadi..

Bayaran Komisyen affiliate Pertama Program Serius Media

Berikut merupakan statistik hasil pemasaran yang telah saya lakukan... Dalam statistik ini ada menunjukkan Jualan terhasil pada 29 Oktober 2016..

Statistik hasil pemasaran dalam tempoh 30 hari..

Kalau nak ikutkan tak banyak pun trafik yang saya terima melalui pemasaran yang telah saya lakukan... Tapi, Alhamdulillah... Ada juga rezeki saya melalui program ini...

Semoga melalui perkongsian ini akan dapat menyuntik semangat rakan-rakan blogger untuk menambahkan sumber pendapatan melalui satu lagi program affiliate...

Good Luck! 


9 ulasan:

  1. owh affiliate program. boleh jadi rujukan semua bloggers'

    BalasPadam
  2. Tahniah bro anuar..

    Susah gk nk dptkn komisen seriusmedia..

    BalasPadam
  3. tahniah..menarik jugak produk..rsnya dulu lain nama program affiliate faiz ni..baru open balik ek program affiliate ni?

    BalasPadam
  4. pertama kali dengar pasal serius media. menarik . boleh cuba :)

    BalasPadam
  5. Tahniah ya..sis masih lagi blur gan affilliate2 ni..huhuhu

    BalasPadam
  6. Kuncinya kena rajin mencari sumber affiliate ni ya... saya masih newbie dan tak berapa pandai...

    BalasPadam
  7. First time dengar affiliate serius media.. kena cuba nie, mana taw ade rezeki kan

    BalasPadam
  8. Boleh tambah sumber pendapatan lagi pasni nampaknya :D

    Banyak rupenye produk boleh prmosi kat blog. Pelik la kenapa orang tak nak buat ea

    BalasPadam
  9. wah banyak tu..sape nak bagi free kan

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra