Jumaat, 28 Oktober 2016

Rezeki hari Jumaat itu pasti, kalau.........

with 17 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Dalam entri kali ni nak berkongsi lagi tentang rezeki hari Jumaat.. 

In Shaa Allah... rezeki hari Jumaat itu pasti, kalau..............
  • Kita Rajin Berusaha
  • Kita Tidak pernah Berputus Asa
  • Kita rajin bersedekah
  • Kita dapat perbanyakkan amalan yang membolehkan kita dimurahkan rezeki
  • Kita buat apa yang disuruh dalam islam dan Cegah apa yang dilarang
  • Berdoa dan Bertawakal
Alhamdulillah... Sehingga kini ada sahaja rezeki yang saya terima pada hari Jumaat. Berikut merupakan rezeki hari Jumaat yang terbaru iaitu pada 21 Oktober 2016.

Komisyen rahsiauber.com bertarikh 21 Oktober 2016 (Hari Jumaat)

Siapa teringin nak dapat rezeki macam ni pada setiap hari Jumaat, saya syorkan anda mengunjungi laman web rahsiauber.com

Dalam laman web tersebut ada menerangan cara macamana nak dapat duit pada setiap hari Jumaat melalui Rahsia UBER.. 

Jadi, marilah sama-sama kita berdoa supaya Allah S.W.T. memilih kita dalam golongan yang diberikan kelebihan oleh Allah S.W.T pada setiap hari Jumaat. 

In Shaa Allah.. Amin..

17 ulasan:

  1. Lepas dah tu duit sarapan untuk satu minggu. Alhamdulillah. Hidup kena kreatif.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah rezeki Anuar.. Banyakkan memberi, baru la banyak dapat.

    BalasPadam
  3. amin, smeoga rezeki kita smeua di berkati allah swt.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah, thanks atas perkongsian :)

    BalasPadam
  5. Aku juga antara percaya, bila rezeki hari Jum'at itu ada..Aminn semoga kita orang-orang yang selalu di beri kemudahan rizki oleh Allah... Aminn

    BalasPadam
  6. Subhanallah.. semoga rizki kita diberkahi Allah..

    BalasPadam
  7. Anuar dah jadi Uber ke... ss igt nk try gak

    BalasPadam
  8. Rezeki hari Jumaat berturut Dr bro anuar..truskan berusaha..

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, semoga bertambah rezeki, teruskan usaha

    BalasPadam
  10. Rajin bersedekah tu memang sangat betul.

    BalasPadam
  11. untung sangat tu..lepas bajet untuk internet..atau boleh pergi belanja minum kopi atau teh dengan kawan.

    BalasPadam
  12. jangan lupa hari jumat perbanyak sholawat,,

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah, rezeki tidak pernah salah alamat.

    BalasPadam
  14. perghhh.. lepas ni ramai dah leh start mula drive...

    BalasPadam
  15. alhamdulillah...ciktom belum cuba lagi dengan uber ni..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra