Jumaat, 22 April 2016

Ingin belajar Copywriting? Download ebook ini PERCUMA

with 24 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Semasa Majlis Sepetang bersama Blogger 2016 yang diadakan baru-baru ini, Team Denaihati Network turut menjemput pakar Copywriting Malaysia iaitu Tuan Aqif Azizan sebagai salah seorang panel jemputan.

Saya pasti, ramai yang teruja mendengar perkongsian daripada Tuan Aqif Azizan.. terutamanya pengalaman beliau menjual sebuah blog pada harga US300K. 

Download Ebook Copywriting Percuma

Sumber : Klik Di Sini


Ya.. Itulah antara kelebihan yang dimiliki oleh pakar-pakar copywriting..

Kalau setakat nak jual produk pada harga RM1K pun ada orang yang sanggup membayar...
Asalkan CopyWriting Tip Top...

Kalau tak percaya, boleh tengok Copywriting yang ditulis di laman web ini,

Harga Produk yang dijual di laman web tersebut memang mahal.. Tapi, disebabkan Copywritingnya hebat, produk tersebut dah terjual melebihi RM200K dalam tempoh sebulan selepas ia dilancarkan..

Nampak tak kesan copywriting dalam memasarkan sesuatu produk?

Disebabkan itu, semasa saya buat bengkel penulisan blog pada awal tahun ini, ada peserta yang berminat nak belajar copywriting daripada saya..


Ketika saya menganjurkan bengkel penulisan blog pada awal tahun ini.

Antara feedback daripada mereka yang berminat dengan bengkel yang saya anjurkan..


Tetapi Maaf... Saya tidak mempunyai kepakaran tersebut...

Bukannya saya tak nak ajar... Tetapi saya sendiri tidak mempunyai testimoni kejayaan hasil daripada copywriting yang telah saya lakukan...

Daripada 10 Copywriting yang saya buat, mungkin 2 atau 3 sahaja yang berkesan... dengan result tersebut, takkanlah saya gamble sahaja nak ajar orang... Nanti orang kata, saya ni cuba bertindak "seperti sekor ketam yang cuba mengajar anaknya berjalan lurus"..

Tentulah malu saya nanti...

Tapi, jangan Tersilap sangka... Bukan semua copywriting yang saya tulis tak berjaya... Ada juga yang berjaya... Tapi, lebih banyak yang gagal berbanding yang berjaya...

Gambar di bawah menunjukkan antara copywriting saya yang berjaya membuahkan hasil... ;)

Inilah antara contoh hasil copywriting saya yang berjaya membuahkan hasil..


Untuk memenuhi permintaan rakan-rakan, sehingga sekarang saya masih lagi dalam proses belajar dan berlatih menulis copywriting dengan baik...

Seperti kata pakar-pakar copywriting... nak mahir dalam menulis copywriting, kena banyakkan buat latihan... Sama seperti kita nak menguasai matematik...

Ya... Itu yang sedang saya lakukan sehingga sekarang...


Ada Berita baik untuk mereka yang berminat nak belajar Copywriting...

Malam tadi, sambil saya mencari info-info tentang Copywriting... Saya terjumpa sebuah ebook Copywriting yang boleh dimuat turun secara Percuma. 

Download Ebook Copywriting Percuma
Sumber : Klik Di Sini


Saya tak sempat lagi nak membaca isi kandungan ebook ini... Tapi dari segi cover ebook ini nampak menarik..

Biasanya kalau cover ebook menarik, tentu isi kandungannya juga menarik... Persepsi yang biasa saya buat, sebelum membaca mana-mana buku atau ebook.

Berminat nak dapatkan ebook ini?

Boleh muat turun secara Percuma di laman web berikut:
->> mrkopiwriting.com


24 ulasan:

  1. Terima kasih kongsi kan info yang bermanfaat ini...

    BalasPadam
  2. Boleh belajar corywriting lepas nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yurp.. saya dah baca ebook ni.. walaupun ringkas, tapi sangat praktikal..

      Padam
  3. lpas ni bleh test ayt2 power..

    BalasPadam
  4. Terima kasih banyak gan infonya

    BalasPadam
  5. Makasih sekali ni, gak sabar deh mau tunggu best tips selanjutnya

    BalasPadam
  6. Kena belajar juga nih copywriting nih..Pasti tuan anuar lebih cekap dalam hal - hal seperti ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun madih dalam proses belajar... belum betul2 cekap lagi...

      Padam
  7. Wah nak belajar juga ni, ilmu emas ni , copywriting asset penting .

    BalasPadam
  8. Semoga dimanfaatkan sebaik-baiknya.

    BalasPadam
  9. Info yang sangat berguna. Boleh lah Fyna nak mencuba juga nanti.

    BalasPadam
  10. saya minat juga penulisan ni cuma masa agak terbatas

    tahniah ya

    BalasPadam
  11. saya dari Indonesia, bisakah saya ikut program ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Great web site you have got here.. It’s hard to find quality writing like yours these days. I really appreciate individuals like you! Take care!!
      Beyhadh 2

      Padam
  12. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you finding the time and energy to put this content together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!
    Pavitra Bhagya

    BalasPadam
  13. Good day! I could have sworn I’ve visited this web site before but after browsing through many of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m definitely happy I discovered it and I’ll be bookmarking it and checking back often!
    Beyhadh 2

    BalasPadam
  14. Wonderful post! We are linking to this great post on our website. Keep up the great writing.
    Isharo Isharo Mein

    BalasPadam
  15. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writg. Cheers!
    Kundali Bhagya Full Episode
    Watch Kundali Bhagya Today Episode

    BalasPadam
  16. I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I Think this website is best for such topic. good work and quality of articles Thanks
    Ishq Subhan Allah Latest Episode
    Ishq Subhan Allah Full Episode
    Ishq Subhan Allah Video Episode


    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra