Sabtu, 21 November 2015

Calon-calon menang wang tunai RM1000!

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ni tiba-tiba rasa gatal tangan nak menggogle Keyword "Pengalaman Bersama ONEXOX", dengan menggunakan New Incognito Window..

Tujuannya adalah sekadar ingin mengetahui Calon-calon yang bakal memenangi wang tunai RM1,000... Ni kira Skodeng lah ni... hehehe ;)

Calon-calon yang bakal memenangi wang tunai RM1000!

Hmmm.... Dah nampak dah calon-calonnya....

Memang tepat seperti apa yang saya jangka...

Keputusan semasa berdasarkan hasil carian Keyword "Pengalaman Bersama ONEXOX"...
..
..

..
1. Blogger Lelaki
2. Top SEO Friendly
3. Akma Omar
4. Cikgu Naman
..

Keempat-empat blogger ini sememangnya mempunyai kehebatan masing-masing dalam mendominasi enjin carian google...



Walaubaimanapun, contest ini baru bermula.... Perjalanan contest ini masih jauh lagi...

Dalam tempoh tersebut, macam-macam perkara boleh berlaku... 

Pasti ada blogger yang mampu memecut di saat-saat akhir untuk merampas takhta enjin carian google, dan seterunya memenangi wang tunai RM1,000...  

Sumber : Klik Di Sini

Mungkin anda salah seorang daripadanya... Siapa tahu kan?

Bak kata orang tua-tua... "Kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya...."

Macam biasa dengar je perumpamaan ini... Tapi di mana yer? (Kalau nak tahu carilah sendiri).. hehehe...

Oklah... Pendaftaran untuk menyertai Contest ini masih lagi dibuka... Sehingga kesemua SIMKAD PERCUMA selesai diedarkan kepada setiap peserta...

Berminat nak join Contest ini? Boleh BACA DI SINI

Good Luck!!

10 ulasan:

  1. Pergghhhh.. rm1k tu, macam-macam boleh buat..

    BalasPadam
  2. Memang hebat mereka ini namun tempohnya masih lama ...

    BalasPadam
  3. Wah..banyak tu RM1k.All the best ye!
    Beli emas lagi bagus..hehehe

    BalasPadam
  4. good luck kepada semua peserta!

    BalasPadam
  5. kali ni, tak dapat join sebab sibuk kemas rumah.

    BalasPadam
  6. rami dah otai turut serta tu..en. titan tuh tak nak join ke

    BalasPadam
  7. Blogger Lelaki dijangka akan menjadi juara dan saya mendoakan kejayaan beliau..

    BalasPadam
  8. Memang betul, perjalanan contest ini masih jauh tetapi setakat hari ini 5/1/2016, ia sudah bertukar kedudukan. Entri saya sekejap naik dan sekejap turun. Harsp-harap apabila diumumkan nanti saya ada peluang untuk menang RM1000 utk top 1.

    Jom kunjungi entri saya:
    Pengalaman Bersama ONEXOX

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra