Selasa, 16 Disember 2014

Promosi Murah Sistem Autoresponder

with 17 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini saya ada menulis satu entri berjudul Dapatkan Sistem Autoresponder PERCUMA untuk mempromosikan Perniagaan Anda..

Tujuan entri tersebut ditulis adalah untuk mencari pengguna sistem Autoresponder Emelmatik yang ke 5000, dan pengguna yang bertuah tersebut bakal memenangi wang tunai sebanyak RM500.. 

Syukur Alhamdulillah.. Dalam tempoh beberapa hari selepas itu, pengguna emelmatik yang ke 5000 telah pun diperolehi.. Ini bermaksud, kini sudah ada sekurang-kurangnya 5000 pengguna sistem Autoresponder emelmatik di seluruh Malaysia.. ;)

Ini menunjukkan ramai usahawan internet di Malaysia termasuk blogger seperti saya, telah menggunakan sistem autoresponder tempatan untuk mempromosikan perniagaan di internet... 

Syukur Alhamdulillah... kalau bukan kita yang support produk tempatan, siapa lagi kan?

Promosi Murah Sistem Autoresponder

Untuk meningkatkan lagi jumlah pengguna Sistem Autoresponder emelmatik di Malaysia, pihak emelmatik ada mengadakan promosi selama sebulan.. 


Sumber : Klik Di Sini

Promosi tersebut akan dijalankan bermula pada 22 Disember 2014 sehingga 16 Januari 2015..

Dalam Promosi tersebut, anda boleh dapatkan akaun Premium Emelmatik pada harga RM175 RM150 sahaja untuk bayaran sekali seumur hidup.. 



Apa Perbezaan di antara Akaun Premium dengan Akaun FREE (PERCUMA)?

Sudah tentulah ada perbezaannya.. Dengan mendaftar akaun emelmatik PERCUMA, anda masih boleh menggunakan sistem autoresponder sama seperti yang telah saya gunakan di dua laman web tersebut:


Tetapi, dalam akaun PERCUMA, anda hanya boleh mengumpul maksimum 500 bilangan email sahaja... berbanding unlimited bilangan email yang boleh anda kumpul, dengan menggunakan akaun Premium..

Kemudian, dalam masa satu bulan.. anda hanya boleh menghantar maksimum 1000 email sahaja sekiranya menggunakan akaun PERCUMA, berbanding unlimited email boleh dihantar sekiranya menggunakan akaun PREMIUM..   


Sumber : Klik Di Sini


Jadi, banyak kelebihan menggunakan akaun Premium untuk mempromosikan perniagaan anda.. berbanding menggunakan akaun PERCUMA..

Sebagai seorang peniaga/usahawan, sudah tentu anda berharap perniagaan anda semakin berkembang dari semasa ke semasa? Betul tak? 

Takkanlah anda cuma nak mengumpul maksimum 500 data pelanggan sahaja? 

Bukankah lagi elok sekiranya anda dapat mengumpul seberapa banyak data pelanggan yang boleh anda hubungi selalu, melalui email... ;)  

Oleh itu, saya syorkan anda dapatkan Sistem Autoresponder Emelmatik sekarang juga.. 



P/s : Daftar secara PERCUMA dahulu.. Kemudian pada 22 Disember nanti baru anda Upgrade ke akaun Premium.. Masa tu dapatlah anda jimat sebanyak RM25..

17 ulasan:

  1. Kepada yang berminat nak dapatkan sistem autoresponder, boleh daftar percuma dulu... sampai tarikh promosi nanti baru upgrade ke akaun premium...

    BalasPadam
  2. Boleh cuba tengok-tengok ni..maknanya rm150 sekali seumur hidup ke bro?

    BalasPadam
  3. bagus dan mudah tak?

    sy dah lama nk langgan autoresponder tp masih tak berapa mahir

    BalasPadam
  4. bagus ni utk kumpul list customers :)

    BalasPadam
  5. Insyallah hujung bulan ni kot kasi beli..tak tahan sangat dah

    BalasPadam
  6. Minat nak gunakan..tapi belum sempat fokus. Terima kasih berkongsi. Kalau dah ready nanti saya korek balik entri ni.. :)

    BalasPadam
  7. auto responder ni bagus untuk affiliate..
    masih belum mampu fokus ke alam affiliate ni

    BalasPadam
  8. alhamdulillah murah rezeki anda :D

    BalasPadam
  9. mak jemah tengah cari sistem autoresponder ni jugak..nak trylah emailmatik ni..

    BalasPadam
  10. tak pernah mahir lg guna autoresponder ni..tp mmg byk manfaatnya kan

    BalasPadam
  11. Boleh cuba tengok ni..murah sangat dah tu..seumur hidup pulak tu..

    BalasPadam
  12. Menarik tawaran ni, sekali bayar sahaja untuk dijadikan alat pemasaran.

    BalasPadam
  13. Tawaran menarik dan harga memang murah kalo nk dibandingkan dengan yang lain.

    BalasPadam
  14. Autoresponder Emelmatik adalah autoresponder paling murah pernah jumpa setakat ini.

    BalasPadam
  15. Autoresponder emelmatik memang terbaik! paling murah setakat ni. One time payment pulak tu. Rugi sapa yang belum guna.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra