Isnin, 8 Disember 2014

Dapatkan Sistem Autoresponder PERCUMA Untuk Mempromosikan Perniagaan anda..

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ramai usahawan internet menggunakan sistem autoresponder untuk follow up senarai pelanggan mereka... sehingga berjaya menghasilkan jualan..

Syarikat-syarikat perniagaan besar seperti Asir Asia, Malindo Air, Lazada, Groupon, Agoda, Lelong, The Store, PTS, dan lain-lain juga menggunakan sistem Autoresponder untuk mempromosikan perniagaan mereka..

Sekiranya anda pernah melanggan mailing list daripada syarikat-syarikat besar di atas, tentu anda pernah mendapat email promosi daripada mereka.. Betul tak?

Teknik pemasaran ini dinamakan teknik pemasaran melalui email.. Untuk menjadikan teknik pemasaran melalui email dapat berjalan secara automatik, anda memerlukan bantuan sistem Autoresponder.. 

Terdapat banyak sistem Autoresponder yang boleh anda perolehi dari luar negara seperti Getresponse, Aweber, trafficwave, Listwire, Response Magic, Parabots dan sebagainya.. 

Tetapi, bilangan Sistem Autoresponder milik syarikat tempatan masih terlalu sedikit bilangannya.. Setakat ini saya cuma tahu ada dua sahaja iaitu Emelmatik dan Postman.com


Emelmatik merupakan Sistem Autoresponder terbaik di Malaysia


Setakat ini berani untuk saya memperkatakan, Emelmatik merupakan Sistem Autoresponder terbaik di Malaysia..

Saya telah menggunakan Sistem Autoresponder emelmatik dalam mempromosikan salah satu program affiliate yang saya sertai...

Contoh Strategi Pemasaran Email yang telah saya gunakan


Hasilnya sangat memuaskan...

Tersenarai dalam Top 20 Affiliate dengan bantuan Sistem Autoresponder

Dengan bantuan sistem Autoresponder, telah banyak membantu saya dalam melaksanakan kerja-kerja mempromosi.. 

Buat kerja bertungkus lumus sekali... Kemudian kita tinggalkan.. 

Biar 'robot-robot' yang menyambung kerja kita untuk follow up pelanggan, bergantung kepada kekerapan yang kita inginkan.. Nak suruh 'robot-robot' bekerja setiap hari pun boleh.. Dua hari sekali pun boleh... Terpulang kepada kehendak anda selaku 'majikan' mereka..

Selepas itu, kita hanya perlu tunggu dan lihat hasilnya... 

Sekali-sekala barulah kita ubah setting... dan tambahkan sedikit 'perisa tambahan' dalam isi kandungan email yang kita hantar kepada bakal pelanggan, supaya dapat menarik minat mereka untuk membeli....

Hmmm... Nampak tak kelebihan memiliki Sistem Autoresponder?

Ada sesiapa nak mencuba guna Sistem Autoresponder Emelmatik?

Kalau anda nak cuba, boleh daftar di sini secara PERCUMA


Berita baik buat anda...

Sempena Program Ulang Tahun yang ke 4..

Pengguna Emelmatik yang ke 5000 akan berjaya memenangi wang tunai RM500..

Sumber : Klik Di Sini


Jadi, jomlah Sign up sekarang... Manalah tahu rezeki anda dapat jadi pengguna yang ke 5000.. Nanti boleh belanja saya makan... ;)


Sumber : Klik Di Sini


P/S: Dalam entri ini saya tak dapat nak bercerita panjang lebar tentang kelebihan Sistem Autoresponder.. Sekiranya anda berminat nak baca bagaimana sistem autoresponder berfungsi? Boleh dapatkan ebook saya berjudul "Mencari Sumber Pendapatan Diinternet" secara PERCUMA.. Dapatkannya >> di sini <<


10 ulasan:

  1. Terima kasih kerana sudi membaca. . ;)

    BalasPadam
  2. Memang patut ada autoresponder memudah menghubungi pelangga secara pukal. Nak berkongsi promosi pun mudah.

    BalasPadam
  3. bagus jugak autoresponder ni.. ingat nak pakai untuk update mailing list ttg entri kita dalam seminggu..

    BalasPadam
  4. satu perkongsian yang sangat berguna nie bro

    BalasPadam
  5. Aku tak faham nak guna autoresponder emeltik ni bro. Pernah cuba nak guna percuma tak tak paham nak setting...

    BalasPadam
  6. terima kasih infonya. bagus dicuba ni supaya kerja2 lebih cekap dan pantas,

    BalasPadam
  7. Bagus dicuba nih. terima kasih tuan.

    BalasPadam
  8. insyallah Januari ni akan start email marketing..:D

    BalasPadam
  9. Huhu..terbaiklah..emelmatik..nanti lah nak try..agak sibuk sekarang ni..

    BalasPadam
  10. sy dah lama nk langgan autorespoder ni, tp jadi blur bila nak setup emel tu... haha...

    boleh la incik anuar beri tunjuk ajar ye? hihi..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra