Isnin, 25 November 2013

Terlepas nak Menyaksikan Angka 7777 dan 8888

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sebelum ini saya dah terlepas peluang untuk menyaksikan angka 6666 like tertera di FanPage Discount Hari2... Masa tu rasa agak terkilan juga.. Sebab tak sempat nak print screen angka tersebut untuk dijadikan kenang-kenangan... 

Tetapi mujur pula ramai rakan-rakan yang memberi sokongan positif melalui ruangan komen yang disediakan... Dengan sokongan positif yang diberikan, secara tidak langsung telah meningkatkan semangat saya untuk menanti fasa perkembangan Fanpage Discount Hari2 ke peringkat yang seterusnya.... 


Sumber : Klik Di Sini

Ya betul!! Tak dapat nak menyaksikan angka 6666, kita tunggu pula angka 7777... Dan sememangnya itu harapan saya... Untuk menyaksikan angka 7777 tertera di bahagian like FanPage Discount Hari2....

Tetapi malangnya... Bukan setakat angka 7777 saya terlepas nak Print Screen... Dengan angka 8888 pun saya turut terlepas.... Dalam tak sedar bilangan like Fanpage Blog Coretan Anuar dah mencapai 8921.... Syukur Alhamdulillah... 


Sumber : Klik Di Sini

Terima kasih saya ucapkan di atas sokongan yang diberikan oleh rakan-rakan pengunjung blog-blog saya dan juga pengunjung Fanpage saya... Tanpa sokongan anda, usaha saya untuk mewujudkan blog Coretan Anuar dan Fanpage Discount Hari2 ini tak ke mana... Semoga Fanpage dan blog ini terus memberi manfaat kepada seluruh rakyat Malaysia pada masa akan datang... In Shaa Allah... 


2 ulasan:

  1. tahniah makin ramai tu klik like kat fanpage...sng nak promosi pe2.. :)

    BalasPadam
  2. Selamat ya, hebat sudah banyak like nya.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra