Sabtu, 28 September 2013

Terlepas Nak menyaksikan angka 6666

with 14 comments
Assalamualaikum dan salam Sejahtera...

Pagi tadi semasa melayari internet, saya melihat satu angka yang boleh membuatkan saya tersenyum apabila singgah di Fanpage Discount Hari2... ;)..

Masa tu, saya pun tak ingat berapa bilangan like yang berjaya saya perolehi... Cuma dalam hati saya berharap, saya diberi kesempatan untuk menatap angka "6666 like" tertera pada FanPage tersebut... Nak Print Screen untuk dijadikan kenang-kenangan buat tatapan pembaca blog saya, juga sebagai koleksi peribadi untuk simpanan saya...

Pada petang ni, selepas selesai beristirehat, saya onkan PC dan terus melayarai internet.... Terasa begitu teruja untuk segera mengunjungi FanPage Discount Hari2 untuk melihat perubahan yang berlaku. Dan hasilnya...  


Sumber : Klik Di Sini


Aisyehman... Terlepas peluang untuk menatap angka "6666 like" tertera dihadapan screen Komputer saya... Sekali tengok dah lebih 4 angka... Sekarang dah 6,670 like... Nak buat macamana tak ada rezeki saya untuk menatapi angka tersebut... 

Walaubagaimanapun saya bersyukur sangat-sangat sebab dapat Printscreen 6,670 like.... Dan berbunga rasa dihati apabila bilangan like semakin bertambah dari masa ke semasa...  


Semoga dengan pertambahan bilangan like ini, dapat memberi lebih banyak kebaikan kepada masa depan blog-blog saya.... Dan juga perjuangan saya dalam memperomosikan program MyKad Smart Shopper untuk kebaikan seluruh rakyat Malaysia... In Shaa Allah... 

14 ulasan:

  1. wow banyak juga LIKE yang sudah diperolehi , tahniah...!!!

    BalasPadam
  2. Emm saya percaya..ini bukan suatu kerja yang mudah..hehe..gud job bro..

    BalasPadam
  3. Page tu bro punye ke? kalau bro punya, memang well done.

    BalasPadam
  4. wah..terer la tu..gua pun tak banyak macam tu. malas memanjang. haha

    BalasPadam
  5. berkat usaha yang telah dilaburkan, dah dapat beribu-ribu follower. insha-Allah, saya pun akan cuba buat benda yang sama juga...jangan lupa like fan page FaridAdam.com di facebook ya! Hehe

    Jom terjah entri terbaru saya - Rezeki CPUV Nuffnang Bertambah

    BalasPadam
  6. Takpe, boleh kejar 7777 pula...

    BalasPadam
  7. yg penting bro dah capai lebih tu..hu3...syabas bro

    BalasPadam
  8. banyak tuh dah 6k.. bro... aku nih.. berapa ratus jer..hehe..

    BalasPadam
  9. Takpa. Masih ada peluang kejar angka 66666 pula lepas ni. hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra