Khamis, 29 Ogos 2013

Bakal Menjadi Contest SEO dalam Sejarah?

with 16 comments
 Contest SEO MyKad Smart Shopper bakal menjadi Contest SEO dalam Sejarah... Inilah bisikan hati kecil saya apabila melayari laman web Google pada hari ini... 


 Contest SEO MyKad Smart Shopper bakal menjadi Contest SEO dalam Sejarah bukan disebabkan kerana mempunyai bilangan penyertaan yang paling ramai... Atau, Bukan disebabkan kerana menawarkan hadiah yang paling lumayan dalam senarai Contest SEO... Atau bukan juga disebabkan tiada pihak yang sudi untuk menjadi penaja Contest ini... Habis tu Apa Dia??



 Contest SEO MyKad Smart Shopper bakal menjadi sejarah disebabkan... Setakat ini masih tiada lagi Peserta Contest yang berjaya berada di Page pertama Google (Google Malaysia) untuk Keyword "MyKad Smart Shopper"... Untuk maklumat Lanjut boleh lihat gambar di bawah:



Atau anda boleh semak sendiri keputusannya melalui Laman web Google Malaysia (http://google.com.my)..

Sebagai penganjur Contest SEO MyKad Smart Shopper , sudah pasti saya berharap ada peserta Contest ini yang berjaya menempatkan diri di Page pertama Google Seperti dalam Contest-contest lain yang pernah dianjurkan oleh rakan-rakan blogger sebelum ini... 

Contohnya dalam Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihati, Contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia, Contest SEO Melayu Boleh, dan sebagainya... Ya... Sekurang-kurangnya pemenang tempat Pertama hingga ke 3 Contest-contest SEO yang saya senaraikan di atas berjaya menempatkan diri di Page Pertama Google untuk Keyword yang dipertandingkan...

Namapun Contest SEO.. Sememangnya itu yang kita mahukan... Persembahan SEO terbaik daripada para peserta yang selayaknya memenangi Pertandingan ini nanti.. 

Walaubagaimanapun, tempoh Contest ini masih berbaki 3 hari lagi... Sebelum ianya berakhir pada 2 September 2013... 

Dalam tempoh tersebut, macam-macam perkara boleh berlaku... Para peserta masih berpeluang untuk berusaha menempatkan diri di Page pertama Google... Dengan erti kata lain, sekiranya ada rakan blogger yang berjaya menempatkan blog mereka di Page Pertama Google, anda mempunyai harapan yang cerah untuk memenangi contest ini... 

Setakat ini, bilangan peserta Contest ini telah bertambah menjadi 26 peserta... Dan berkemungkinan besar bilangan peserta akan bertambah lagi dari masa ke semasa... Untuk mengetahui senarai peserta Contest SEO MyKad Smart Shopper, sila klik pada pautan di bawah:


Good Luck diucapkan kepada semua peserta Cotest SEO MyKad Smart Shopper... Setiap peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang anda suka melalui link ini...

Walaubagaimanapun setiap blogger hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja...

Adakah Contest SEO MyKad Smart Shopper, Bakal Menjadi Contest SEO dalam Sejarah?.. Disebabkan tiada peserta yang berjaya menempatkan diri di Page Pertama Google... 

Marilah kita bersama-sama nantikan keputusannya pada 2 September 2013... Ataupun anda berusaha untuk mengubahnya... ;)

Anda juga mungkin meminati:


16 ulasan:

  1. dari segi long term pasti akan jadi keyword seo evergreen nanti..hohoho

    BalasPadam
  2. Rileks2 enjin xpanas lagi tu huhu

    BalasPadam
  3. Tak ada kemahiran dalam bab SEO ini...tak faham langsung. Biarlah hanya mereka yang pandai dan berkemahiran dalam SEO saja yang mencuba.

    BalasPadam
  4. Saya punya entri hilang di carian google walaupun asalnya berkedudukan agak baik


    Puas cari penyelesaian..

    BalasPadam
  5. nak masuk ke tidak? ni, tawar hati nak main SEO ni heheheh

    BalasPadam
  6. good luck buat peserta contest seo dalam sejarah ini :)

    BalasPadam
  7. good luck untuk semua peserta!

    BalasPadam
  8. saya join.. kena submit kat mana mana ke entry ni?

    http://norfanil.com/mykad-smart-shopper-diskaun-semasa-shopping/

    BalasPadam
  9. Adehh.. mcm tak masuk senarai jer kawe... Kena pegi tuntut ilmu SEO lagi lah.. bertapa di bukit seo.

    BalasPadam
  10. Boleh tahan setakat ni,ramai juga yang join contest anjuran bro

    BalasPadam
  11. payah jugak tu memang kena terrer seo kalau nak join ni...

    BalasPadam
  12. masa ni la jaguh2 SEO kena tunjuk taring..kami2 yang tak jaguh ni rasa takut nak join heheh..

    BalasPadam
  13. Memang tak boleh lawan facebook la. Aktif lagi ke contest nie?

    BalasPadam
  14. Kena buat Facebook sendiri ....

    BalasPadam
  15. Entahla ada peluang ke tidak pondok kecil nak merasa hadiahnya..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra