Ahad, 11 Julai 2021

10 Panduan Paling HOT Bulan Jun 2021

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Salam PKP & Salam Vaksinasi.. 


Apa khabar anda sekarang? Sihat?... Sudah dapat vaksin?

Dengar kata, bulan ini, Malaysia akan terima bekalan vaksin sebanyak 12 juta dos dan pihak kerajaan, menerusi Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) mensasarkan untuk memberikan 300,000 dos suntikan vaksin sehari kepada rakyat Malaysia.

Alhamdulilah... katanya.. sudah 3 hari berturut-turut, suntikan vaksin kepada rakyat Malaysia melepasi angka 300,000 dos sehari!

Harap-harapnya, "teknik vaksinasi" yang bertujuan mewujudkan "herd immunity" ini , akan dapat memberikan kesan yang positif dan dapat mengekang penularan wabak covid-19 di Malaysia ini.

Kita sama-sama doa agar masalah wabak Covid-19 ini dapat diselesaikan dengan segera dan kita dapat menjalankan kehidupan kita seperti biasa semula..:)

Oklah! Kita tinggalkan dulu isu covid-19 ini...
Macam biasa, setiap awal bulan, kami di klikjer akan kongsikan Carta Top 10 Ebook yang paling laris bagi bulan sebelumnya.

Jadi, untuk kali ini, kami nak kongsikan "Carta Top 10 Ebook Yang Paling Hangat Bagi Bulan Jun 2021" lalu.

CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS KLIKJER
Jun 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)Anda boleh klik pada gambar-gambar ebook diatas untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan ebook-ebook tersebut.

Tahniah diucapkan kepada semua ebook di atas kerana telah mendapat tempat di hati pembaca. Terutamanya ebook Bisnes Shopee kerana telah berjaya merampas takhta semula untuk mendahului carta.

Tahniah!!

Untuk lihat semua panduan terbitan klikjer... boleh klik pada butang dibawah! -> Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021, saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra