Khamis, 22 Ogos 2019

Pemenang akan dapat Hadiah Gold Bar daripada Dato' Aliff Syukri..

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

"Dato' Aliff Syukri nak buat satu Cabaran. Pemenang akan dapat Hadiah Gold Bar..", Info terbaru yang saya terima daripada admin group ejen salah satu produk Dato' Aliff Syukri.


https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
Cabaran untuk ejen jualan produk Dato' Aliff Syukri 

https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
Pemenang ditempat pertama hingga ke 3 akan dapat Hadiah Gold Bar dan makan malam Bersama Dato' Aliff Syukri..
Pemenang hadiah keempat hingga ke 10 dapat hadiah wang tunai

Amacam? Menarik tak hadiah yang disediakan untuk cabaran ini?

Ya! Cabaran jualan ebook Dato' Aliff Syukri yang sedang viral dan hangat diperkatakan pada ketika ini..

Sedikit Info tentang Ebook Zero To Hero tulisan Dato' Aliff Syukri

Ebook ini mengandungi 8 bab kesemuanya.

Serius dari bab 1 hingga bab 8 semua isi kandungannya sangat penting untuk usahawan, terutamanya usahawan online kerana ia sarat dengan idea dan point yang dikongsikan oleh Dato' Aliff Syukri.

Lebih best lagi ada bonus disediakan untuk pembaca. Melihat dari kegilaan Dato Aliff dalam media social seperti youtube, Instagram, facebook dan sebagainya. Siapa sangka reality kehidupan Dato' Aliff Syukri sebenarnya tak macam tu..

Tak seperti apa yang kita gambarkan selama ini.
Hanya mereka yang baca ebook ni sahaja yang tahu, reality sebenar kehidupan beliau.
Ebook ni pada asalnya berharga RM70, tapi ilmu yang terdapat didalamnya sekiranya dipraktikkan bukan setakat dapat RM70 mungkin akan dapat 100x ganda daripada itu.

Untuk makluman, harga ebook ini bukan RM70 lagi.. Tapi dah naik harga jadi RM85

Harga ebook semasa Pra-Pelancaran RM50 SOLD OUT
https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
 Harga ebook semasa Pelancaran RM70 SOLD OUT

https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
Harga Offer selepas pelancaran RM85 HAMPIR SOLD OUT

https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
Harga sebenar RM100 bermula pada jam 11.59 malam ini (22 Ogos 2019)

Harga tawaran RM85 ini akan tamat pada jam 11.59 malam ini.
Selepas itu harga ebook ini akan naik jadi RM100.

Dapatkan segera sebelum ebook Zero To Hero naik harga lagi pada malam ini..


Kalau nak beli ebook ini pada harga RM85 masih sempat lagi..
Boleh beli menerusi link ini -> https://bit.ly/2KnFJSm

Antara Ilmu yang dikongsikan oleh Dato' Aliff Syukri dalam ebook beliau :


JANGAN BUAT PINJAMAN DENGAN BANK SEBELUM ANDA TAHU ILMU INI!
Ramai yang bila baru nak berniaga saja mula nak pinjam dengan bank.
Dah dapat pinjaman, duit buat belanja dekat tempat yang tak sepatutnya.
Lepas tu dah tak boleh nak bayar pinjaman. 
Mana taknya, buat bisnes harap kedai cantik, pelanggan tak ada, duit pun tak masuk.
Dato' Aliff Syukri dah banyak kali berdepan dengan pinjaman ni.
Dengan ilmu yang dia ada, dia akan ajar anda cara betul buat pinjaman dengan bank dan kembangkan bisnes anda.
Sebelum nak buat pinjaman tu, baca dulu Ebook Zero To Hero ni!
Pasti nak tahu caranya kan? Klik link ni -> 
https://bit.ly/2KnFJSm



INSPIRASI JUTAWAN HEBAT NUKILAN DARIPADA SALAH SEORANG PEMBACA EBOOK ZERO TO HERO

Sebutir mutiara jatuh ke laut boleh jadi sebuah pulau yang sangat berharga jutaan ringgit.

Secebis ilmu jika dikongsi sejuta manusia boleh diubah. "Allah cakap kun faa yaa qun" aku akan ubah jika manusia itu nakkan Perubahan, aku bagi jika dia betul-betul nak minta dengan aku.

Berapa ramai hari ini orang Kaya Raya nak bagi formula macam mana nak jadi Kaya raya? Saya yakin '0' kalau Ada pun 1 percen jer, 99.99 simpan dalam poket sendiri.

Kau nak Kaya kau Cari sendiri, kau tempoh dulu jatuh bangun, kau rasa dulu, susah nak jumpa jika ada manusia yg nak bagi formula kekayaan & kejayaan nilai ringgit semurah RMxx shj. Subhanaallah takkan Ada!
Takkan jumpa LAGII ‼️

Formula dia memang dasyat
Orang baru @ lama berniaga kalau nak capai sale sebulan RM10k pun susah, jangan sombong, jangan tanya kenapa kena ambil ilmu dia. Sebab dia dah terbukti berjaya & Kaya raya.. Kita siapa? Ilmu pun tak cukup lagi rasa dah pandai, setuja pertama pun belum mampu nak capai.


Sebab apa? Sebab Kita tahu apa yang Kita tahu, banyak perkara yang Kita tak tahu sebenarnya. Tapi buat-buat pandai & tahu tapi secara realitinya tak tahu apa2 pun. Macam mana nak buat duit seperti ribut datang. Agen & Stokis datang berlumba2 macam singer lapar.

Sebab ke Dua? Kita ego & taknak upgrade ilmu
Kita selesa buat income 10k pun dah cukup, sebab Kita tahu ilmu setakat tu sahaja, Kita tak tahu macam mana nak buat jualan RM10juta sebulan.

Kenapa nak buang masa tercari2 macam2 ilmu, tapi tak tahu nak buat lagi, masih blerrr katak lagi, sebab Kita tak tahu nak Mula yang Mana satu..

Nak tak teknik Powerfull Marketing offline & online bagi anda yang baru atau dah lama berniaga?
Tekan link dibawah sekarang:
https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299

Nota kaki: Belajar terbang seperti roket, jgn terbang seperti layang2 lambat nak pie tinggi.


ALIFF SYUKRI LONDEH HABIS 8 RAHSIA KEKAYAAN YANG DIA BUAT!

Bukan senang orang kaya dan ada nama macam Dato' Aliff Syukri ni nak ‘bogelkan’ apa yang dia buat sampai super kaya kepada semua orang.

Bukan kedekut sebelum ni tapi tak ada masa sebab setiap hari jadual penuh aktiviti kerja. Aliff Syukri ni jenis tak boleh duduk diam lepak mengangkang.

Dengan masa yang terhad dan beliau mahu ramai lagi jadi kaya, beliau londehkan semuanya 8 rahsia kekayaan beliau dari kosong sampai lah beliau jadi somebody dalam Ebook ini.

Apa yang beliau bogelkan? Klik sini nak tahu:
https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299



Benar seperti apa yang diperkatakan oleh Dato' Aliff Syukri.
Beliau hasilkan ebook ini sebab nak bagi peluang lebih ramai orang buat duit.
Semua pembeli ebook beliau secara automatik layak menjadi ejen.

Semua ejen boleh membuat jualan tanpa had.
Jualan pula boleh dilakukan secara online sahaja
Tidak perlu menyimpan sebarang stok
Tidak perlu menghantar produk kepada pembeli.
Cukup mudah!
Semua ejen mampu membuat jualan dalam masa yang singkat..

Jadi,  tak hairanlah ada ramai ejen yang dah Berjaya buat jualan 4 hingga 5 angka dalam tempoh 10 hari selepas ebook ini dilancarkan.. 


https://bit.ly/2KnFJSm
Sumber : Klik Di Sini

Rekod Jualan Ebook Dato' Aliff Syukri

Ebook ini telah terjual  sebanyak 3,300 unit dalam tempoh 7 hari sahaja selepas ia dilancarkan ..

Jualan Produk ini telah mencapai RM400 ribu dalam tempoh 10 hari sahaja selepas dilancarkan..


Saya sangat rekemenkan anda jadi ejen jualan ebook ini supaya anda boleh mendapatkan keuntungan dengan pantas dalam masa yang singkat.. 

Walaupun keuntungan yang anda perolehi mungkin tak sebanyak ejen-ejen lain yang terlebih dahulu mempromosikan ebook tersebut, tapi sekurang-kurangnya anda boleh mendapat keuntungan beberapa kali ganda daripada modal yang telah anda keluarkan.

Katakan anda keluarkan modal sebanyak RM70, dan anda dapat semula komisyen sebanyak RM300.00. Itupun sudah cukup memadai buat anda dengan keuntungan pelaburan hampir 5 kali ganda.. Siapa tak nak dapat rezeki simple macam ni.

Inilah kelebihan bila kita dapat peluang jadi ejen untuk mempromosikan produk yang sedang viral.. Peluang macam ni bukan selalu ada..

Berminat nak jadi ejen kepada produk yang saya maksudkan? 
Boleh klik di sini -> https://bit.ly/2KnFJSm

Anda perlu beli terlebih dahulu ebook tersebut. 
Selepas itu, anda akan dapat email muat turun ebook dan dalam email tersebut ada diberikan link untuk anda mengatifkan akaun anda sebagai ejen.

Semoga bermanfaat dan Good Luck!!

P/s: Mana tahu ada rezeki anda menjadi salah seorang pemenang Gold Bar 15 gram. Harga emas sekarang tengah mahal tau. 1 gram RM230. 15 gram bersamaan dengan RM3,450.00.... Pewwwittt..

Info Berkaitan:



0 comments:

Catat Komen

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra