Jumaat, 2 Ogos 2019

5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri!

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya Percaya tentu ramai yang mengenali beliau..

5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri
5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri



Saya percaya kebanyakan pembaca blog saya juga pastinya mengenali beliau... Termasuk juga anda yang sedang membaca Post ini...

Saya yakin anda membaca post ni bukan disebabkan berminat sangat nak baca blog saya... Tapi disebabkan nak tahu dengan lebih lanjut, kalau-kalau ada cerita sensasi yang lebih terkini tentang Dato' Aliff Syukri... Betul tak?

Dah agak dah...

Terutamanya, setelah beliau melancarkan ebook pertama beliau berjudul Zero To Hero..  

Anda nak tahu tak, saya sangat excited untuk membeli ebook beliau sebaik sahaja ianya dilancarkan... Kalau tak percaya tanya wife saya... Sehingga dia yang tolong belikan ebook ni untuk saya.. ;)

Majlis Pelancaran Ebook From Zero To Hero, hasil penulisan Dato' Aliff Syukri
Majlis Pelancaran Ebook From Zero To Hero, hasil penulisan Dato' Aliff Syukri 


Ok lah.. 
Berbalik kepada tajuk artikel ni yang saya percaya anda dah tak sabar nak tahu Ape ke Ceritenye?

Nape kome tak bagi teman nak beli ebook Dato' Aliff Syukri tu?

Teruk sangat ke isi kandungan ebook beliau?

Baiklah... Saya kongsikan 5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri..


 Pelancaran Ebook Dato' Aliff Syukri
"Banyak Cantik Ngko Anuar... Sampai Hati Ko Hasut Orang Lain Supaya Jangan beli Ebook Aku.. Jaga Ko Nuar!!... Nanti Tahu Lah Ngko Nuar!!" - Dato' Aliff Syukri


5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri!

  1. Korang Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri ni kalau korang rasa hidup korang dah jauh lebih berjaya daripada beliau. Korang rasa semua dah cukup sempurna! Tak perlu lagi nak tahu atau korek rahsia kejayaan orang lain, walaupun orang tu berjaya membina empayar perniagaan yang bukan "Biashe Biashe" macam Dato' Aliff Syukri..  
  2. Korang Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri ni kalau korang Malas nak 'take action'. Bagi korang semuanya nampak sama jer. Tak kisah le dapat nasihat dari cikgu sekolah ke, dari imam ke, dari rakan-rakan sebaya ke... Apa sahaja yang orang tegur, apa sahaja yang orang ajar bagi korang semua tu takkan ke mana. Masuk telinga kanan keluar telinga kiri.. Korang tetap akan terus menerus dengan dunia korang. Malas nak buat tindakan apa-apa. So memang takkan ke mana lah kalau korang beli dan baca ebook Dato' Aliff Syukri sekalipun. Walaupun isi kandungan ebook ini sarat dengan nasihat berguna dan langkah-langkah untuk mengubah hidup korang.
  3. Korang jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri ni kalau korang nak kaya cepat tanpa usaha lebih. Korang tahu tak macamana Dato' Aliff Syukri boleh jadi Multijutawan macam sekarang ni??... Korang ingat dia lahir dalam timbunan emas ke? Sebenarnya banyak cabaran dan dugaan yang pernah beliau lalui sebelum jadi berjaya macam ni. Beliau pernah disisihkan oleh keluarga, pernah berniaga dari meja ke meja, pernah berniaga di pasaraya, dan lain-lain.. Kalau baca pengalaman hidup beliau, sebenarnya korang patut rasa bersyukur dengan kehidupan yang korang ada sekarang ni. Tiada jalan Short cut untuk berjaya! Nak berjaya kena usaha keras. Tak guna kalau korang baca ebook ni kalau dalam mind set korang lepas baca terus berharap esok boleh jadi kaya tanpa usaha apa-apa.
  4. Korang jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri ni kalau korang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata. Hari ni beli dan baca ebook Dato' Aliff Syukri, dengan harapan keesokan harinya "Zam-zam Ala Kazam" muncul dayang-dayang yang membawa harta melimpah ruah... Hahaha.. Korang goyang kaki tengok TV korang dapat lah cerita yang tersiar dekat TV tersebut.. Melainkan korang dah ada ejen-ejen yang boleh membantu korang terus menerus menghasilkan jualan.. Melainkan korang dah ada pekerja yang sanggup bekerja bertungkus lumus untuk mengkayakan syarikat korang.. Walaupun Dato' Aliff Syukri dah ada semua tu... Walaupun beliau tak perlu bekerja pun duit terus mengalir macam air ke dalam akaun beliau... Tapi beliau tetap tak pernah duduk goyang kaki mengharap duit semata-mata... Setiap kali beliau ada masa lapang, beliau tetap berusaha keras untuk mencari duit... Dari beliau hidup susah sehingga beliau hidup senang, tetap tak pernah goyang kaki mengharap duit datang sendiri..
  5. Yang Terakhir... Ni paling best sekali.. Korang kena Fokus betul-betul.. Korang jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri ni kalau korang tak nak dapat keuntungan atas angin. Beliau ada sediakan satu peluang perniagaan kepada para pembeli ebook beliau dengan komisyen 50% untuk setiap jualan.. Banyak tu bro!! Korang patur bersyukur tau sebab dapat peluang macam ni.. Semasa Dato' Aliff Syukri mula berniaga, komisyen jualan yang beliau dapat cuma 10% jer.. Itu pun hari-hari beliau menjual tanpa kenal erti putus asa dengan harapan setiap hari boleh dapat keuntungan sebanyak RM80 sehari. Beliau ada ajar, cara terbaik nak pilih produk yang kita nak jual adalah produk yang terkenal dan ramai orang tahu tentang produk tersebut.. Nah... Siapa tak kenal Dato' Aliff Syukri? Conform satu Malaysia kenal dengan beliau... Confirm satu Malaysia tak sabar nak tahu rahsia beliau boleh jadi Multijutawan.. Semua rahsia tersebut ada dikongsikan dalam ebook yang baru dilancarkan 2 hari lepas.. Agak-agak ramai tak orang nak beli ebook tu? Tentu ramai kan... Dah ramai orang berjaya hasilkan jualan ebook beliau dengan cara share link  sebagai ejen jualan di facebook... Macamana nak dapatkan link ejen jualan tersebut? Kenalah dapatkan dulu ebook beliau.. Selepas anda dah beli ebook beliau, anda akan mendapat jemputan untuk menjadi ejen beliau.. 

     DATO SRI ALIFF SYUKRI dari ZERO TO HERO


    Saya rasa cukuplah tu saya kongsikan 5 Sebab Jangan Beli Ebook Dato' Aliff Syukri!

    Sebab ke 6 sebenarnya saya segan nak cerita... Tapi disebabkan anda berminat nak tahu, saya cerita lah jugak..

    Saya tak nak anda beli ebook Dato' Aliff Syukri ni sebab saya takut nanti anda akan jadi pesaing saya..

    Ye lah!! Sesiapa sahaja yang beli ebook beliau, secara automatik akan layak untuk menjadi ejen jualan ebook beliau...

    Beli ebook beliau pada harga RM70... Kemudian bila kita kongsikan link ejen jualan dan ada orang beli, secara automatik kita dapat komisyen 50% atau RM35.00... Dapat buat 2 jualan dah balik modal... Selepas tu kalau dapat buat lebih lagi jualan dah kira untung... Selagi mana ada orang membeli melalui link anda, selagi itu anda akan mendapat untung "Komisyen berkepok-kepok" kata orang jawa.. ;)

    Contohnya dalam gambar di bawah menunjukkan akaun saya selaku ejen jualan ebook beliau... Jualan yang saya dapat dalam tempoh 24 jam selepas saya membeli ebook beliau.. Alhamdulillah... Dalam masa satu hari sahaja, saya dah berjaya dapat komisyen sebanyak RM105.00... Dah dapat untung RM35 di situ..




      Apa yang saya buat?
      Bukan susah pun.. Cuma share bahan-bahan yang disediakan dalam facebook.. Lepas tu ada orang berminat nak klik, dan beli... 

      Sebab tu saya ambil tindakan segera... Sebab saya dah nampak kesan positif yang bakal saya terima... Aura positif dari orang yang telah berjaya...

      Anda pun teringin nak dapatkan hasil macam ni atau lebih baik lagi dari ini?
      Boleh mulakan langkah yang pertama dengan klik pada link berikut

        ->> https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299



          Selain daripada Ebook Dato' Aliff Syukri, anda juga boleh cuba dapatkan ebook Japan Method... Ebook ni baru dilancarkan pada malam tadi dengan menggunakan strategi pemasaran yang sama...

          Pembeli akan layak untuk menjadi ejen jualan ebook secara automatik.. Kemudian, ejen akan dapat komisyen sebanyak 50% untuk setiap jualan..

          Ebook ni juga senang nak jual sebab kerajaan baru di bawah pemerintahan Tun M sekarang ni dah aktifkan semula Dasar Pandang Ke Timur.. Jadi, Dasar Pandang ke Timur 2.0 telah diperkenalkan oleh pihak kerajaan..

          Kesan paling ketara yang saya nampak sekarang ini ialah usahawan online telah mula memandang ke Timur, terutamanya ke negara Jepun...

          Mereka pantas mengambil peluang meneroka pasaran Jepun, sebab mereka nak mendahului pesaing lain..

          Kalau sebelum ni ramai usahawan online borong barang dari negara China, tapi kali ni mereka mula meneroka pasaran Jepun pula..

          Barang dari Jepun semua original... Tiada fake atau barang tiruan... Sebab tu kualiti barang Jepun lebih terjamin dan tidak meragukan berbanding barang-barang yang diimport dari negara China..

          Nak tahu dengan lebih lanjut, tentang langkah demi langkah nak dapatkan keuntungan dari negara Jepun, saya syorkan anda klik pada banner di bawah

           Japan method

           Japan Method
          Sumber : Klik Di Sini


          Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat kepada anda.. Semoga kejayaan sentiasa berada di samping anda.. Good Luck!!



          Info Berkaitan:



          0 comments:

          Catat Ulasan

          Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

          Senarai Blog Rakan2

          Follower


          Info Terkini!! (Wajib Baca)

          Pembaca Paling Mesra