Isnin, 29 Julai 2019

[Ebook Percuma] 10 Barang Jepun yang Rare dan laku keras di Malaysia

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Setiap tahun biasanya saya ada sasaran untuk menghasilkan sekurang-kurangnya sebuah ebook untuk edaran Percuma kepada pembaca blog saya..

Tapi untuk tahun ni, nampaknya saya belum sempat lagi nak siapkan ebook percuma tersebut.. In Shaa Allah, kalau sempat nanti saya buat....

Sementara tu sebagai gantinya, mungkin anda boleh dapatkan ebook Percuma yang dihasilkan oleh kawan saya bertajuk Borong Jepun : 10 Barang Jepun yang Rare dan Laku Keras di Malaysia..


 Panduan Borong Jepun


Sebelum tu mari saya perkenalkan, siapa kawan saya ni...

Nama kawan saya ialah Hafis.Beliau merupakan seorang personal shopper untuk barangan branded dari Jepun. 

Setiap hari kerja beliau buat order barangan dari jepun, dan kemudian pos terus kepada pelanggan.

Macam-macam jenis barang yang beliau dah pernah beli dari Jepun antaranya kasut branded, permainan, sparepart motor dan barangan sukan.

Sebelum ni, sekitar tahun 2016-2017 beliau juga sama seperti peniaga-peniaga online produk fizikal yang lain. Borong barang dari China. Tapi disebabkan beliau malas la nak lawan harga dengan peniaga lain, jadi beliau mengambil keputusan untuk mengubah haluan.

Dengan berniaga barang dari Jepun senang-senang beliau boleh mendapatkan untung Rm100-200 untuk satu item. Sebab semua barang dari Jepun merupakan barangan berkualiti. Tiada barangan fake atau tiruan.

Antara barang yang telah memberi keuntungan lumayan kepada beliau, ada disenaraikan dalam ebook ini.

 Panduan Borong Jepun

Semoga bermanfaat...

Oh Ya!! Hampir saya terlupa..

Sekiranya anda nak mengenali saudara Hafiz dengan lebih lanjut, saya syorkan anda kunjungi laman web beliau menerusi pautan berikut 

Nanti bolehlah anda belajar dengan lebih detail di laman web beliau tentang cara-cara nak memborong barang dari Jepun...

Tak rugi kita menuntut ilmu daripada mereka yang lebih arif...

Sekian... Ikhlas dari saya..


Info Berkaitan:0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra