Selasa, 11 Ogos 2015

PROMOSI HEBAT : Dapatkan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional secara PERCUMA

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejatera..


PROMOSI HEBAT : Beli 2 Dapat 5 (3 PERCUMA)....

Memang hebat tawaran yang diberikan oleh Puan Salmawati, untuk pembelian ebook beliau yang dijual di laman web www.panduanbajukurung.com



Pada mulanya pasti ramai yang tak percaya dengan tawaran tersebut.. Termasuklah saya sendiri... hehehe.. ;)

Maklumlah... Beli 2 ebook, dapat Percuma 3 ebook... Jarang orang buat promosi gila-gila macam ni... Kalau beli 2 ebook, percuma 1 ebook memang biasa orang buat... Kalau beli 2, percuma 2 pun masih ada lagi orang buat.....

Tapi, kalau beli 2 Percuma 3 ni memang jarang sangat orang buat.... SERIUS!!

Disebabkan tidak percaya denga tawaran tersebut, saya telah pun membalas email yang dihantar oleh Puan Salmawati kepada saya...

Hasil maklum balas yang saya terima adalah seperti berikut.....



Hmmm.... Nampaknya memang betul... 

Malah dah ada pembeli yang telah berjaya mendapatkan 5 ebook, setelah membeli 2 ebook di laman web www.panduanbajukurung.com dalam tempoh promosi hebat ini diadakan.

Jadi, kepada anda yang berminat nak belajar menjahit, eloklah beli ebook daripada Puan Salmawati sekarang... Sementara Promosi masih ada...

Untuk makluman anda, Promosi Hebat ini akan berakhir pada hari ini (11 Ogos 2015) sehingga jam 12.00 malam...

Kalau anda tak berminat nak beli ebook ni pun tak apa... Anda boleh dapatkan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional secara PERCUMA..

Sumber : Klik Di Sini


Tutorial Untuk mendapatkan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional secara PERCUMA

Anda boleh ikuti langkah-langkah di bawah:

1) Klik Laman web -->> www.panduanbajukurung.com
2) Scrol Tetikus ke bawah, dan klik pada link Pembelian
3) Klik pada Link yang terdapat dalam jadual seperti di bawah
Sumber : Klik Di Sini

4) Sekarang, anda akan di bawah ke page yang membolehkan anda memuat turun kesemua 7 Bahagian Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional

  1. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part1 : Teknik Menjahit Baju)
  2. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part2 : Teknik Menjahit kain Susun)
  3. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part3 : Teknik Menjahit Leher)
  4. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part4 : Teknik Menjahit Pinggang Kain)
  5. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part5 : Teknik Menjahit Poket)
  6. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part6 : Teknik memotong Kain)
  7. Ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional (Part7 : Teknik Menjahit Span bahu)

Semoga info yang saya kongsian ini dapat memberi manfaat kepada anda... Sekarang anda dah boleh cuba menjahit baju kurung sendiri di Rumah... Good Luck!

Sekiranya anda berjaya mendapatkan ebook Panduan Jahit Baju Kurung Tradisional percuma yang saya kongsikan, boleh tinggalkan komen di ruangan yang disediakan...

Semoga komen positif yang anda berikan, dapat memberi manfaat kepada orang lain.. TQ

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra