Isnin, 23 Februari 2015

Penyertaan Contest SEO telah ditutup!

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebelum ini penganjur Contest SEO Malaysia Best Blog 2015 telah pun mengumumkan tempoh pendaftaran untuk mengikuti contest SEO tersebut telah ditutup pada 18 Februari 2015. 

Sepanjang tempoh pendaftaran dibuka, contest ini telah berjaya menarik minat 86 peserta untuk bersaing di enjin carian google menerusi keyword hot "Malaysia Best Blog 2015"

Good Luck diucapkan kepada semua peserta! 

Semua peserta masih mempunyai masa lebih daripada sebulan untuk bersaing dalam cabaran ini, sebelum contest SEO Malaysia Best Blog 2015 tamat pada 31 Mac 2015.

Penyertaan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad telah ditutup!


Kini tiba pula giliran saya untuk mengumumkan, Pendaftaran Contest SEO Jom Aktifkan Mykad telah ditutup secara rasminya pada 22 Februari 2015, tepat jam 11.59 malam.

Maaf! Sebab agak terlewat untuk menerbitkan entri ini. Banyak kerja yang perlu diselesaikan, sampai tak sempat nak update blog.

Malaysia-Best-Blog-2015

Sepanjang tempoh pendaftaran dibuka, terdapat 70 peserta yang telah menyertai cabaran ini. Boleh tengok senarai peserta Contest SEO Jom Aktifkan Mykad <<= Klik link ini

Seperti yang pernah saya janjikan dalam beberapa Group Blogger di Facebook, Peserta yang berada dalam senarai nombor pendaftaran ke 10, 20, 30, 40, 50, 60 dan 70 akan mendapat hadiah istimewa daripada saya iaitu berupa sebuah buku Pelaburan Hartanah Abang Ensem : Malaysia Best Blog 2015.


Malaysia Best Blog 2015

Berikut merupakan senarai nama pemenang bertuah:

10. Pengguna Bijak Jom Aktifkan Mykad | Wira Merah (Pos Ekspres Track No: LD19 054 332 3MY)

20. Jom Aktifkan Mykad | Zaza Zehra (Pos Ekspres Track No: LD19 054 309 3MY)

30. Jom Aktifkan Mykad Untuk Diskaun Membeli Belah | Akma Omar (Pos Ekspres Track No: LD19 054 310 2MY)

40. Jom Aktifkan Mykad | AUC News (Pos Ekspres Track No: LD19 054 308 0MY)

50. Jom Aktifkan Mykad | Dulu Lain Sekarang Lain 

60. Malaysia Best Blog 2015 | YangBaik : Jom Aktifkan Mykad (Pos Ekspres Track No: LD19 054 351 3MY)

70. Cikgunaman.com | Jom Aktifkan Mykad (Pos Ekspres Track No: LD19 054 352 7MY)

Inilah yang dikatakan tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Memang murah rezeki mereka, terutamanya Cikgu Naman yang merupakan peserta terakhir contest ini.. Daftar entri penyertaan je terus dapat hadiah..

Kepada semua peserta bertuah yang terdapat dalam senarai di atas, sila email kepada saya menerusi nuargto[at]gmail.com:

  • Nama Penuh
  • Alamat
  • No. Telefon

Untuk tujuan penghantaran hadiah.

Kepada peserta lain yang tidak dapat hadiah di atas, jangan berkecil hati. Tempoh persaingan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad masih ada seminggu lagi. Anda boleh cuba melaksanakan pelbagai strategi untuk menjadi salah seorang pemenang contest ini.

Selain itu, anda boleh cuba menyertai satu Segmen mudah yang saya anjurkan di blog saya yang lain. Hadiah wang tunai disediakan untuk segmen mudah tersebut. Berminat nak join Segmen mudah ini? KLIK DI SINI

Hasil Carian google pada malam tadi menunjukkan blog ini berjaya berada di tempat pertama enjin carian Google. Betul ke?

Malaysia Best Blog 2015
Kedudukan terkini di page Pertama Google

Rasanya sekejap saje tu. Sebab persaingan dalam contest ini tak kurang juga hebatnya. ;)


 Malaysia Best Blog 2015


16 ulasan:

  1. Tahniah peserta yang bertuah terutama Cikgu Naman, walaupun baru je sertai dah dapat buku pelaburan hartanah.

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada pemenang yang bertuah, tak sabar tunggu contest seo jom aktifkan Mykad berakhir

    BalasPadam
  3. wah..terima kasih

    tak tahu pun ada hadiah berdasarkan nombor penyertaan

    masuk contest sambil cari mood blogging

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada pemenang. Hebat sungguh blog penganjur.

    BalasPadam
  5. Tahniah pada pemenang bertuah, harap lepas ni ada lagi contest seperti ni,boleh join..:)

    BalasPadam
  6. tahniah tahniah. semua blogger hebat tu :)

    BalasPadam
  7. Tahniah.

    Ramai betul yang sertai kontest kali ni. Tengok senarai memang semuanya topblogger...

    Tak tercapai akal nak bertanding jugak... (blog picisan jer...)

    BalasPadam
  8. Semua nya hebat-hebat belaka, ada peluang ke...

    BalasPadam
  9. Hebat2 belaka blogger yg join contest ni..

    BalasPadam
  10. Tahniah ya kepada mereka2 yang bertuah & tersenarai kat atas tuh...

    http://supernifzvitamin.com/panjat-candi-borobodur-tatkala-hamil-7-bulan/

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah... termasuk dalam senarai juga. Tak sangka kan... terima kasih banyak-banyak. tambah semangat nak join contest seo walaupun dah beberapa hari tak jengok blog nie...

    BalasPadam
  12. tahniah baru daftar dah dapat hadiah buku abang ensem semoga berjaya nanti di kontesnya

    BalasPadam
  13. Lg 2 hari ke hujung...ermmmm

    Mcm mana nak buat lg ni..

    BalasPadam
  14. tahniah buat yang berjaya.
    daku sudah tidak punya harapan untuk berada di top10 search engine. udah jauh di belakang, hehe.
    tahniah kpd bakal pemenang nanti ya.

    BalasPadam
  15. Malam ni tutup kan tuan besar?

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra