Ahad, 30 November 2014

Syukur Alhamdulillah.. Berjaya menyiapkan Minisite yang ke 2 ;)

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada hujung minggu ini, saya ingin berkongsi 1 berita gembira...

Syukur Alhamdulillah... Akhirnya, satu lagi minisite berjaya disiapkan dalam tahun 2014... Macam tak percaya pula dah ada 2 minisite sendiri sekarang ni... ;)

Saya dah pun update profile saya, dengan memasukkan minisite ini dalam senarai.. Lepas ni kalau nak buat Resume dah senang dah.. hehehe


Minisite kedua : Nak dapat Hadiah Percuma? Sila Klik Di Sini



Seperti biasa, setiap kali Minisite baru dilancarkan, pastinya ada hadiah PERCUMA disediakan kepada pengunjung Minisite tersebut.. 

Nak tahu, apa hadiah Percuma yang saya sediakan pada kali ini? Jom baca di sini

10 ulasan:

  1. Jom dapatkan hadiah istimewa yang saya sediakan. .

    BalasPadam
  2. Wah.. cantiknya minisite ni. Guna platform blogspot kan?

    BalasPadam
  3. Wah dah semakin pakar skrg ni..tahniah

    BalasPadam
  4. Tahniah bro! Bagus digunakan untuk tujuan portfolio. Dan terima kasih untuk free gift dalam site tu :)

    BalasPadam
  5. Huhu..terbaiklah bro..rajin betul bro buat ni ekk..haha

    BalasPadam
  6. semakin baik saudara anuar ni.. bagus teruskan usaha

    BalasPadam
  7. Tahniah dan semoga terus berjaya utk tahun 2025 nanti.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra