Selasa, 20 Mei 2014

Pemenang Reader's Digest Malaysia

with 5 comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Sehingga ke hari ini, masih ramai lagi yang tertanya-tanya tentang status Contest Reader's Digest Malaysia.

Masih ramai yang nak tahu, adakah Contest ini benar?

Ataupun adakah ianya merupakan salah satu program Scam?

Ada yang bertanya... sekiranya Contest Reader's Digest Malaysia ni betul, kenapa keputusan pemenang tidak pernah disiarkan dalam mana-mana akhbar?

Tetapi sebaliknya ianya hanya disiarkan di laman web Reader's Digest Asia.

Sumber : Klik Di Sini 

Dan juga dalam surat-surat berantai yang dihantar kepada rakyat Malaysia, walaupun ada diantara penerima surat tersebut tidak tahu mengapa dan bagaimana mereka boleh menerima surat-surat tersebut...

Gambar Hiasan
Sumber : Klik Di Sini

Seperti biasa, sehingga sekarang blog saya masih terkena tempias  berkaitan Keyword "Reader's Digest Malaysia" dan "Readers Digest Malaysia" melalui hasil carian Google..


Keyword "Pemenang Reader's Digest Malaysia" masuk ke blog Coretan Anuar..

Apabila saya cuba menaip Keyword tersebut di Google Malaysia saya dapati hasil carian menunjukkan:

Hasil Carian Keyword "Pemenang Reader's Digest Malaysia" di Google Malaysia

Hasil Carian Keyword "Pemenang Readers Digest Malaysia" di Google Malaysia

Tak sangka betul, entri berkaitan dengan Readers Digest Malaysia yang telah saya tulis pada tahun 2011 (Tahun terakhir saya bertugas di Mukah Sarawak, ketika entri ini ditulis saya membawa keluarga bercuti ke Kuching, Sarawak) dan pada tahun 2013 masih mempunyai pembacanya sehingga sekarang.. 


Ataupun anda boleh juga membaca perbincangan berkaitan dengan Readers Digest menerusi:


Saya berharap para pembaca berjaya memperolehi maklumat yang dicari berkaitan dengan Reader's Digest

P/S : Sekiranya betul ada orang yang berjaya menjadi pemenang Readers Digest, perlukah berita tersebut disiarkan dalam akhbar?


5 ulasan:

  1. Leh try cari info ni..pertma kali dgr nih..hehe

    BalasPadam
  2. kira betul dah tu. cuma..banyak stagenya. tak larat nak tunggu. haha..

    BalasPadam
  3. Tahniah..seronoknya blog boleh maintain di first page..

    BalasPadam
  4. saya dan isteri pernah menerima surat tawaran kejayaan 'olok-olok' mereka..memang terliur juga dengan hadiah yang bakal diterima tapi ada syarat-syarat tertentu..beli dulu barang lepas itu baru proses seterusnya!..
    pernah saya naik marah kerana kalau nak bagi hadiah tak usah main janji...tulis cek dan poskan ..ini tak ..pusing sana sini dan suruh orang beli produk mereka..apapun ia adalah strategi pemasaran yang mengelirukan!

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra