Rabu, 11 Disember 2013

WW : Dulu Lain, Sekarang lain

with 13 comments
Dulu Lain...


Dulu 6,670 like

Sekarang lain....

Sekarang 11,777

Betul kata orang tua-tua.. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit...
 

Nak tahu macam mana boleh jadi macam ini? Jawapannya ada tertulis dekat entri ini (Klik Di Sini)..


P/S : Syukur Alhamdulillah, Kerana memberi peluang kepada saya untuk bertemu teknik yang betul... Semoga entri tersebut juga dapat memberi manfaat kepada orang lain... In Shaa Allah ;)

13 ulasan:

  1. saya plak masih x dapat jumpa teknik yg betul.. lagi2 ngan seo ni..langsung blur.. baca2 pun x paham sgt

    BalasPadam
  2. wah dah jauh beza tu..tahniah :)

    BalasPadam
  3. wah makin meriah LIKE , best2...

    BalasPadam
  4. nak lagi best naikkan talking about this sekali

    BalasPadam
  5. hebat, hebat. penangan facebook tu.

    BalasPadam
  6. Emm kalau tahu caranya memang best kan?hehe

    BalasPadam
  7. dulu lain sekarang lain
    dulu malas sekarang rajin
    dulu bujang sekarang dah kawin

    BalasPadam
  8. tahniah.. moga makin maju dan success :D

    BalasPadam
  9. sudah jauh kemajuannya,,semoga sukses selalu.good luck!!!

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra