Selasa, 26 November 2013

Terlepas pula angka 9999 like

with 7 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Dah nasib saya... Buat kali berikutnya saya terlepas lagi untuk menyaksikan 4 nombor berganda pada bahagian like page Discount hari2.. Apa nak buat bukan rezeki saya... 

Sebelum ini saya dah terlepas peluang untuk menyaksikan angka 6666 like... Kemudian terlepas pula peluang untuk menyaksikan angka 7777 dan 8888 like... Selepas itu, saya lebih berwaspada... Saya berharap sangat-sangat untuk menyaksikan angka 9999 like.. Harapan saya supaya tidak terlepas pada kali ini...

Sewaktu bilangan like dah mencecah angka 9XXX, semakin kerap saya mengadap Fanpage Discount hari2 ... Setiap kali ada kelapangan masa, saya pasti akan mengadap Facebook... Bimbang sekiranya terlepas.... Dan pastinya debaran semakin di rasai....


Dan hasilnya... Tak sangka terlepas juga... Terlebih satu bilangan like daripada sasaran yang dijangkakan... Sewaktu keli terakhir saya melawat Fanpage Discount hari2, bilangan like telah pun mencapai angka 10,000... Syukur Alhamdulillah... 

Sumber : Klik Di Sini

Terima kasih diucapkan kepada otai-otai Facebook kerana telah membantu saya mencapai bilangan like sebanyak ini... Kalau nak harapkan usaha saya dan sedikit ilmu pemasaran facebook yang saya tahu, adalah mustahil untuk Fanpage saya mendapat bilangan like sebanyak ini.... 

Memang betul kata orang tua-tua... Kita perlu mengeluarkan sedikit modal untuk mendapatkan sesuatu yang kita hajati... Kalau nak memang itulah caranya... Kejayaan tidak akan datang bergolek dengan sendirinya kepada kita... Kalau nak berjaya kita perlu berusaha untuk mendapatkannya... 

7 ulasan:

  1. lain kali admin pasang itu cctv saya yakin tak akan termiss..hee..sabar jelah ingat angka apa tadi huhu,,

    BalasPadam
  2. wah dah capai 10k tu...hebat2.

    BalasPadam
  3. tunggu 11111 pulak. apapun tahniah dah capai 10k like tu.

    BalasPadam
  4. sikit je terlepasnya ... takpe ada lagi kan bro

    BalasPadam
  5. wah banyak sungguh LIKEnya , kagum den...

    BalasPadam
  6. wah..! dah 10k.. kongsi la sikit apa rahsia nya.. hehe

    jemput baca : http://bit.ly/17SJ17G

    BalasPadam
  7. Wahhh bukan senang nak dapat ni kan?emmm

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra