Khamis, 5 September 2013

Affiliate Summit Bulan September 2013

with 8 comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera..


Baru sahaja saya mendapat panggilan daripada seorang sahabat, yang sama-sama berusaha mengubah taraf kehidupan dengan menyertai Affiliate Junction... Dengan projek terbaiknya iaitu program MyKad Smart Shopper... 

Mat : "Anuar, Hang nak beli tak tiket ASKL (Affiliate Summit Kuala Lumpur)?"

Anuar : "Aku tak tahu lagilah Mat boleh pergi ke tak.., sebab masa tu aku nak hantar adik aku pergi sambung belajar"

Mat : "Ok Takper.. Aku cuma nak bagi tahu.. Kalau hang nak beli, elok beli pada hari ni.. Sebab hari ni last day boleh dapat tiket murah" 

Anuar :"Ok.. Nanti kalau aku rasa boleh pergi aku rojer-rojer hang"

Mat :"Ok..."



Ya.. Betul... hari ni merupakan hari terakhir tiket ASKL untuk bulan September di jual murah pada harga RM60 sahaja (Early Bird)... Selepas itu harga tiket akan dijual pada harga RM80 sehingga 12 September 2013.. dan pada harga biasa (RM100) sehingga 19 Ogos 2013.. 

Kepada rakan-rakan yang berminat untuk mendapatkan tiket ASKL bagi bulan September pada harga RM60 boleh hubungi saya sebelum jam 12.00 tengah malam ini.. 

Anda boleh hubungi saya menerusi no. Tel 016-5425547 atau email nuargto@gmail.com

Semoga dengan kehadiran anda ke Affiliate Summit dapat membantu anda memahami dengan lebih lanjut tentang program MyKad Smart Shopper... ;)

8 ulasan:

  1. ala baca entry nih jam sudah menunjukan jam 12:19am...:(

    BalasPadam
  2. Jauhlah kat kl...kalau dekat inshaaAllah...

    BalasPadam
  3. Ala... Kat KL ke... Jauh nak pergi -_-

    BalasPadam
  4. Emm tak dapat nak pergi lahhh..

    BalasPadam
  5. Teringin gak kawe nak pegi program blogger2 dan affiliate marketer ni.. Apa kan daya.. jauh di seberang laut cina selatan.. adehhh...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra