Ahad, 7 Julai 2013

Cara Nak Tebus Point Dalam MyKad Smart Shopper

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Entri ini dihasilkan bagi menjawab pertanyaan beberapa orang kenalan tentang cara nak Tebus Point atau "Redemption Point" bagi Program MYKAD SMART SHOPPER (MSSP)...

Sekiranya anda mempunya buku Discover MyKad Smart Shopper keluar terbaru Jun 2013 (Buku Berwarna Biru), ada dinyatakan dengan jelas cara nak tebus hadiah melalui Point yang telah anda kumpul...

Setiap RM1 yang anda belanjakan dalam sistem ini akan membolehkan anda mendapat satu point... Jadi selepas anda membaca entri ini, mungkin anda dah boleh mensasarkan hadiah apa yang mungkin dapat anda tebus dalam tempoh masa tertentu...

Terdapat tiga cara mudah untuk menebus Point iaitu:

1) Layari Page untuk Semakan point di link ini (klik di sini)

Sumber : Klik Di Sini

 2) Semak point yang telah anda kumpul di link ini (klik di sini)

3) Semak senarai hadiah yang ingin anda tebus berdasarkan point yang anda ada di redemption catalogue di link ini (klik di sini)

Redemption Catalogue

Senarai Hadiah Yang Boleh ditebus berserta Point sekali


Contoh Gadget dan Barangan Elektrik yang boleh ditebus..

4) Setelah anda menyemak point yang anda ada dan senarai hadiah yang boleh anda tebus di redemption catalogue... Jadi, bolehlah anda mengisi borang seperti di bawah dan hantarkan borang tersebut samada melalui email, Fax atau poskan ke alamat seperti berikut:



Fax : +603 9054 9355

Add : Operation Office
         1-1, Jalan Tasik Utama,
         Medan Niaga Tasik Damai,
         Lake Fields Sg. Besi,
         57100 Kuala Lumpur

atau anda boleh mengunjungi Affiliate Junction Business Centre yang terhampir di kawasan tempat tinggal anda.. 

Tetapi sebelum anda boleh mengumpul point, anda perlulah mengaktifkan MyKad anda terlebih dahulu melalui Dealer atau ejen berdaftar... 

Macamana cara nak mengaktifkan MyKad?

Untuk mengaktifkan MyKad, saya syorkan anda baca di entri ini...

P/s : Jangan lupa untuk menyertai Contest SEO MyKad Smart Shopper..

10 ulasan:

  1. Berbaloi tak kalau aku nak join?

    BalasPadam
  2. hang dah penah tebus tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ni belum pernah tebus lagi... Sebab poin tak banyak... ;)

      Padam
  3. Terima kasih sebab perjelaskan..hehe

    BalasPadam
  4. menarik, banyak juga hadiah berguna boleh ditebus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak kata banyak sangat tu takderlah... Tapi bilangan hadiah semakin lama semakin bertambah...

      Padam
  5. Macam mana nak join sebenarnya? Pernah register untuk info sebelum ini tapi takde balasan sampailah sekarang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cara nak join mudah sahaja... Tuan bagi maklumat yang saya perlukan dan hantar menerusi email... Nanti saya aktifkan MyKad tuan...

      Padam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra