Khamis, 28 Februari 2013

Tonton Movie Terbaru atau Ceramah Ustaz Azhar Idrus di TV anda Tanpa perlu melanggan ASTRO

with 3 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Info ini sesuai untuk dibaca oleh anda yang gemar memuat turun Movie terbaru, kartun, Drama bersiri, cerita Korea atau Ceramah agama Ustaz Azhar Idrus yang penuh berinformasi dan mengandungi banyak unsur humor menerusi internet..


Sekiranya Anda ingin menonton cerita/movie/ceramah yang telah anda muat turun di TV rumah anda.... Tetapi masih belum lagi berkemampuan untuk membeli sebuah TV yang mempunyai sambungan USB seperti dalam gambar di bawah... Ataupun TV di rumah anda mempunyai sambungan USB tetapi tidak dapat membaca format MKV.... Dalam entri ini ada jawapannya... Selepas ini, anda boleh menonton movie kegemaran tersebut di TV rumah anda semudah ABC. Tanpa mengira sama ada mempunyai TV lama atau TV baru..

Untuk makluman anda, semakin banyak Movie terbaru yang diupload di Internet menggunakan Format MKV.. Format MKV kini sudah semakin popular kerana saiznya yang kecil tetapi mampu memberikan kualiti gambar yang terbaik. Ada yang membeli media player untuk menonton Movie berformat MKV... Tapi sayangnya tidak dapat "play" pula kerana media player tersebut tak support format MKV. 

Selain itu, video-video dari Youtube yang dimuat turun menggunakan Internet Download Manager (IDM) pula mempunyai format FLV yang biasanya dapat dimainkan menggunakan PC/Laptop sahaja. Jadi untuk membolehkan anda menonton Movie/cerita terbaru yang menggunakan Format MKV dan FLV ini di TV rumah anda, saya syorkan anda mendapatkan sebuah peralatan yang dinamakan Mini Full HD SD/USB Media Player.. 


Sumber : Klik Di Sini

Pakej  Mini Full HD SD/USB Media Player ini mengandungi :
  • Mini Media Player
  • Power Adapter
  • Kabel AV
  • Alat Kawalan Jauh
  • Manual Pengguna

Untuk maklumat lanjut tentang Mini Full HD SD/USB Media Player, anda boleh menonton video berikut..dan juga Video berikut....


Macamana? Menarik tak?

Lepas ni, bolehlah anda mengajak seisi keluarga menonton Video ceramah Agama Ustaz Azhar Idrus yang terkenal satu Malaysia tu... Maklumlah dah boleh tengok video tersebut di hadapan TV di rumah anda.. Tidak seperti sebelum ini, menonton Ceramah agama ustaz Azhar Idrus seorang diri dihadapan komputer/notebook.. 

Inilah kelebihan teknologi yang ada pada hari ini... Teknologi berada di hujung jari...
  • Muat turun secara percuma Video/Movie/Drama bersiri/Cerita Korea/Kartun/ceramah agama dari laman web Youtube...
  • Copykan fail tersebut ke dalam Pen Drive/Hard Disk.... 
  • Kemudian  bersama seisi keluarga menonton Video/Movie/Drama bersiri/Cerita Korea/Kartun/ceramah agama tersebut dihadapan TV rumah anda...

Seronok dapat menonton Ceramah agama Ustaz Azhar Idrus ni.. Anda bukan sahaja berpeluang belajar ilmu agama.. Tetapi anda juga boleh turut bergelak ketawa bersama ahli keluarga mendengar celoteh Ustaz Azhar Idrus yang lucu dan bersahaja...Cara pemasangan dan cara sambungan TV (HDMI) ini ada ditunjukkan dalam laman web Mini Media Player ini.. Siap ada video sekali... Untuk maklumat lanjut, sila Klik Di Sini


Harga bagi satu set Mini Full HD SD/USB Media Player ini cuma RM170.00 sahaja.. Anda akan mendapat waranti selama 6 bulan... Anda pasti akan tersenyum gembira setelah dapat menonton Movie Terbaru atau Ceramah Ustaz Azhar Idrus di TV anda Tanpa perlu melanggan ASTRO...Sekiranya anda mendapati produk ini bagus dan boleh memberikan manfaat kepada orang ramai, boleh tolong bagi tahu dekat kawan-kawan yer.. ;)


Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Mini Full HD SD/USB Media Player, sila klik pada banner di bawah: 

3 ulasan:

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra