Selasa, 25 Disember 2012

Minggu Terakhir Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2

with 5 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Begitu cepat masa berlalu... Dalam tak sedar Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2 akan berakhir dalam tempoh seminggu dari sekarang... Seperti yang tertera pada banner di bawah, Pertandingan ini akan berakhir pada 31 Disember 2012..


Nampaknya semua peserta telah mencuba yang terbaik untuk memenangi Pertandingan ini... Hasil Carian Google pada pagi ini menunjukkan Blog Hati Putera mendahului para peserta lain dari segi SEO untuk Keyword "Blog Popular".. Kemudian diikuti oleh para peserta lain seperti blog Akma Omar, Hafiz Rahim, Aida Natasya, dan Oh Cikgu...  



Nasib baiklah blog Tuan DenaiHati dan Blog Coretan Anuar tidak tersenarai sebagai peserta.. Kalau tidak persaingan tentu bertambah sengit...

Walaubagaimanapun, saya ucapkan tahniah kepada para peserta yang telah berjaya menempatkan diri di Page pertama Google.. Sekiranya anda boleh mengekalkan prestasi ini sehingga tamat tempoh pertandingan, 300 mata akan berada dalam tangan anda.. Anda cuma memerlukan tambahan mata daripada Facebook, Google dan Tweeter sahaja untuk mengungguli pertandingan ini... 

Bagi para peserta lain, anda juga berpeluang untuk memenangi pertandingan ini.. Kerana dalam pertandingan ini macam-macam perkara boleh berlaku.. Selagi tempoh pertandingan ini belum lagi berakhir, anda boleh berusaha pelbagai strategi untuk memenangi pertandingan ini... 

Good Luck saya ucapkan kepada semua peserta...

Anda boleh menyemak senarai peserta terkini pertandingan ini, dengan klik pada pautan di bawah:



5 ulasan:

  1. payah benar nak menang ni. dah penat dah ni. haha..

    BalasPadam
  2. tak ada commitment utk join contest... moga berjaya

    BalasPadam
  3. teringin nak jointp tgk macam sengit je nak menang.. huhu

    BalasPadam
  4. Memang susah nak menang nie.terutamanya pasal media sosial network

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra