Rabu, 21 November 2012

WW : Produk Terbaru KFC?

with 9 comments
Sewaktu orang ramai sedang berkira-kira untuk memboikat produk KFC dan McDonald's disebabkan serangan tentera Israel di Gaza, KFC pula terus mengeluarkan produk terbaru syarikat mereka..

Mungkinkah ini strategi yang cuba dilakukan untuk menarik minat pelanggan?

Dan pada pendapat anda..  wajarkah kita memboikot syarikat KFC dan Mc Donald's? 

9 ulasan:

  1. Salam...wajar tak wajaR semua bergantung pada niat sebenar...adakah dgn boikot...ada satu resolusi dibuat oleh Israel utk hentikan kezaliman zionist nie? Rasenya kita hny buat sebagai protest yang rasenya langsung tak diambil kisah oleh puak yahudi celaka nie. pendapat sy...masing2 fikir akan kewajarannya...

    BalasPadam
  2. ini strategi dorang la tu..puii

    BalasPadam
  3. Wajar atau tidak, biarlah kita masing-masing menilai dan mencari jawapannya, jangankan disebabkan perkara ini, kita sepatutnya bersatu jadi berpecah belah.

    BalasPadam
  4. Salam!

    Jom!
    Saya nak invite semua reader untuk menyertai 1st Giveaway Blog Qashmere

    Banyak hadiah-hadiah menarik menanti. Cepat jangan lepaskan peluang.

    Thanks Sis

    BalasPadam
  5. kfc ni sentiasa ada idea baru supaya pelanggan tidak bosan.. boikot atau tidak itu tidak penting, setuju dengan eizil

    BalasPadam
  6. Wajar atau tidak terserah pada individu itu menilai dan buat keputusan. KFC selalu je keluar iklannya lebih kerap bila gaji nak keluar...ermmmm

    BalasPadam
  7. hurmm... isu boikot nie dah lama - pernah terjadi dulu kan... tapi tak berterusan....dari suatu sudut apa kata kita wakafkan wang pendapatan untuk derma buat palestin di samping doa

    BalasPadam
  8. tepuk dada tanya fikiran ....

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra