Khamis, 9 Ogos 2012

Rank Pertama Eyriqazz Vs Denaihati : Boleh percaya ke ni?

with 17 comments
Saya baru sahaja semak dekat Google untuk keyword Eyriqazz Vs Denaihati.. Sekadar ingin mengetahui blog mana yang masih kekal berada di page pertama hasil carian "keyword panas" tersebut.. 

Apabila keutusan dipaparkan.. Seperti tidak percaya apabila melihat keputusannya.. adakah saya sedang bermimpi.. 

Manalah tahu saya sedang bermimpi apabila terbangun di pagi hari disebabkan anak sulung saya minta saya menggorengkan telur mata kerbau untuk beliau.. Lapar katanya.. Nak makan nasi telur kicap.. Saya turutkan sahaja kemahuannya..

Puas saya menggosok mata.. Untuk memastikan kebenarannya.. 

Memang benar blog saya berada di Ranking pertama hasil carian Keyword Eyriqazz Vs Denaihati..


Walaupun sebenarnya saya masih ragu-ragu lagi dengan keputusan ini.. 

Maklumlah, kadang tu keputusan yang dipaparkan oleh Google sukar untuk saya percayai.. Sekejap sahaja keputusan boleh berubah..  

Sebelum ini saya yakin blog saya berjaya berada di Page pertama apabila mendapat maklumbalas daripada bro Zarul Umbrella.. 

Tapi pada kali ni saya tak tahu nak rujuk pada siapa yang dapat meyakinkan saya tentang hasil keputusan ini..

Jadi, saya berharap kepada pembaca blog saya.. Minta tolong semakkan dekat Google.. Betul tak blog saya berjaya berada di Page pertama untuk hasil carian Keyword Eyriqazz Vs denaihati?

Terima kasih di atas kerjasama yang anda berikan.. Sekiranya rajin bolehlah tinggalkan komen di artikel ini, untuk berkongsikan keputusan hasil carian tersebut..

Bukannya apa.. Saya tak naklah syok sendiri.. Padahal hakikat yang sebenarnya, blog saya mungkin berada di page yang ke berapa belas.. siapa tahu??

Jadi minta tolong sangat-sangat yer.. Tolong saya taipkan keyword Eyriqazz Vs Denaihati dan melihat hasil keputusannya. Kalau betul blog saya berada di Page pertama.. Syukur Alhamdulillah.. 

P/s: Jangan lupa join segmen Pertarungan Sengit di antara Eyriqazz Vs Denaihati (Klik Di Sini).. Ada hadiah menarik disediakan untuk pemenang bertuah..

17 ulasan:

  1. Tahniah annuar, betullah no .1

    BalasPadam
  2. Tahniah. Abe dah chck td. Neway, abe dah singgah & tinggal jejak d sini dari www.queachmad.comchmad

    BalasPadam
  3. saya dah check keyword google. ciktom paling first

    BalasPadam
  4. sy baru je cek... duk page ke-2 tangga ke-4 dan ke-5

    BalasPadam
  5. sy cek cik tom yg 1st nie..

    BalasPadam
  6. kedudukan berubah.. prohariz 1, cik tom number 2.. keep it up! nanti saya nak join gak.

    BalasPadam
  7. apapun good luck, betul cabaran kedudukan kerap berubah.

    BalasPadam
  8. Barusan saya dah layari Google Malaysia, dan hasilnya artikel sahabat berada di halaman 2 google urutan 3

    BalasPadam
  9. entahlah. kita tunggu dan lihat aje.

    BalasPadam
  10. seo ni selalu berubah2.. dia xkan kekalkan kat tangga 2 melainkan ade backlink yg kuat n blh jatuh bila ade blog yg lg mantap.. susah nk men ngn seo ni. hehee

    BalasPadam
  11. Kedudukan yang naik turun tanpa diduga,.. Hmm,..

    BalasPadam
  12. Tahniah annuar, you'r the best!

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra