Isnin, 2 Julai 2012

Spain Juara EURO 2012

with 11 comments
Tahniah pasukan Spain.. Kerana berjaya mengalahkan Italy dengan jaringan 4-0 pada Final EURO 2012.. 


Perlawanan pada kali ini menyaksikan kekuatan dan ketajaman serangan yang ditunjukkan oleh jentera serangan pasukan Sepanyol.. Walaupun ramai penyerang Spanyol tidak diturunkan pada separuh masa pertama..  


 



Saya tidak dapat nak mengulas denga lebih lanjut tentang perlawanan akhir ini.. Disebabkan mata dah memujuk saya untuk tidur.. hehehe..

Walaubagaimanapun.. Syukur alhamdulillaah.. Kerana saya telah berjaya memenangi Kontest  Juara EURO 2012 pilihan lelaki kacak .. 


Walaupun hadiah yang berjaya saya menangi tidaklah sebanyak mana.. Tetapi inilah kali pertama saya berjaya memenangi hadiah yang dianjurkan oleh lelaki kacak  


Tahniah saya ucapkan buat semua lelaki kacak yang turut bersama-sama berjaya memenangi Contest ini..

P/s: Lepas ni apa pula  saingan/Contest yang bakal dianjurkan oleh Eyriqazz Vs Denaihati ?

11 ulasan:

  1. tak gembira sbb pasukan pujaan semuanya tersungkur di suku akhir dan separuh akhir..Huh!huh!huh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Janganlah macam tu Bro..

      Ala.. Kita suka-suka jer.. Bagi saya menang kalah tu adat pertandingan jer.. Cuma seronok-seronok nak memeriahkan Contest Lelaki kacak yang dianjurkan oleh blog Denaihati.. ;)

      Padam
  2. tahniah!!

    boleh kongsi hadiah itu? hihi!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih..

      Saya tiada masalah untuk berkongsikan hadiah tersebut.. Tapi hadiah yang berjaya saya menangi tersebut adalah sehelai T-Shirt..

      Jadi, tak dapatlah saya nak kongsikan T-Shirt tersebut dengan awak.. ;)

      Padam
  3. tahniah...

    1st half spain cam biasa tiada striker...fabregas main di tengah....2nd half baru torres masuk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.. Permainan menarik dari Spain.. Tetapi permainan yang cukup hambar daripada Italy..

      Padam
  4. tahniah untuk sepanyol dan sekali lagi untuk bro.

    BalasPadam
  5. Spain memang terbaik... ramai org sokong spain dr italy...
    tak kecewa penyokong spain....


    My recent post : Tidak lagi Keseorangan - Bila Diri Di Sayangi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur Alhamdulillah..

      Spain berjaya menunjukkan prestasi terbaik sepanjang EURO 2012.. Tak sia-sia saya sokong Spain..

      Padam
  6. postingan yang bagus tentang

    Spain Juara EURO 2012

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra