Jumaat, 9 Ogos 2019

Peluang Dapat Duit Raya Aidiladha Daripada Dato' Aliff Syukri

with 3 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dalam post kali ni saya nak share satu berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar..

Saya rasa menjadi tanggungjawab saya untuk kongsikan berita baik ini supaya lebih ramai orang mendapat manfaat daripadanya...

Anda nak tahu tak? 

Ada Peluang nak Dapat Duit Raya Aidiladha Daripada Dato' Aliff Syukri #TerlajakLaris….. 

Betul!!… Anda ingat Raya Aidil Adha tak ada orang nak bagi duit raya ke?

Hmmm...  Saya percaya, anda pasti berminat nak tahu caranya kan??...


Peluang Dapat Duit raya Daripada Dato Aliff Syukri

Cuma duit raya ni tak ada lah terus di bayar pada hari raya Pertama Aidil Adha.

Tapi akan dikumpulkan dan akan di bayar selepas 31 Ogos nanti.



Carta Top 10 Jualan Ebook Dato' Aliff Syukri bermula dari 30 Julai hingga 9 Ogos 2019
Carta Top 10 Jualan Ebook Dato' Aliff Syukri bermula dari 30 Julai hingga 9 Ogos 2019
Sumber : Klik Di Sini

Alhamdulillah... Ramai ejen jualan ebook Dato' Aliff Syukri dah Berjaya hasilkan komisyen 4 hingga 5 angka dalam tempoh 10 hari sahaja..

Ebook Zero To Hero ni dah masuk dalam kategori ebook HOT SELLING tau..
Dalam masa 7 hari sahaja, ebook ni dah terjual sebanyak 3,300 unit..

Dan seramai lebih 400 ejen Berjaya menghasilkan jualan yang cukup memberangsangkan..



Zero To Hero Dato Aliff Syukri

Berita yang kurang menggembirakan...

Harga jualan ebook ini telah pun naik bermula pada jam 11.59 malam tadi...

Sebelum ni harga ebook ni cuma RM70.00 sahaja ... Tapi sekarang dah jadi RM85.00.. 

Untuk memastikan kebenaran info ini, saya syorkan anda klik link di bawah..
->> https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
->> https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299
->> https://ybc.onpay.my/order/form/zerotohero/299

Sekiranya harga yang tertera di laman web tersebut masih RM70.00, saya syorkan anda terus beli secepat mungkin.. Jangan tunggu lagi..

Tapi, kalau harga dah naik jadi RM85.00, nampaknya tak ada rezeki anda nak beli masa harga murah..

Tapi takper.. jangan risau!!

Selepas anda beli ebook tersebut, anda juga akan berpeluang untuk menjadi ejen jualan ebook Dato' Aliff Syukri seperti saya..

Anda bakal mendapat komisyen sebanyak 50% untuk setiap jualan ebook yang terhasil melalui usaha promosi yang anda lakukan..
     DATO SRI ALIFF SYUKRI dari ZERO TO HERO


    Apa yang menarik tentang Isi Kandungan Ebook Zero to Hero ni?


    Selepas anda baca ebook ni, baru anda tahu dengan lebih mendalam tentang kisah-kisah peribadi Dato' Akiff Syukri.... 

    Daripada kisah beliau hidup susah, berniaga untuk memperolehi pendapatan RM80 sehari, dan seterusnya meningkat secara perlahan-lahan sehingga menjadi multi jutawan seperti yang dapat anda lihat sekarang... 

    Kisah dan pengalaman hidup beliau boleh menjadi sumber inspirasi kepada mereka yang ada menjalankan perniagaan, serta dapat menjadi kekuatan kepada diri anda setiap kali anda berhadapan dengan masalah dan penolakan daripada orang ramai...

    Nak berjaya, anda perlu berhadapan dengan rintangan.... 

    Nak tahu macam mana caranya?

    Anda perlu belajar dengan orang yang pernah melaluinya..
    .
    Hanya mereka pernah merasai pengalaman tersebut sahaja telah berjaya menjumpai jalan keluar..

    Dato' Aliff Syukri merupakan salah seorang daripadanya...

    Dengan membaca ebook ni, saya percaya anda akan menemui jawapan kepada Big Why anda.. 

    Berminat nak jadi ejen jualan ebook Dato' Alif Syukri??

    Klik Link ini ->> Saya Berminat Menjadi Ejen Jualan Ebook Dato' Aliff Syukri


    Peluang kedua untuk Dapat Duit Raya Aidiladha

    Klik menjadi jualan Ebook Dato' Aliff Syukri, sebenarnya ada lagi satu peluang nak dapat duit raya Aidiladha..

    Yang ni betul-betul duit Raya Aidiladha... Sebab ada cabaran yang pemenangnya akan di bayar pada pagi hari raya Aidiladha.. 

    Elok jer lepas Solat Raya, In Shaa Allah, duit raya masuk ke akaun anda... Sekiranya anda merupakan salah seorang pemenang cabaran tersebut..
     Japan method
    Jadi ejen jualan ebook Japan Method.... masyuk juga ni...

     Japan Method
    Sumber : Klik Di Sini


    Ebook ini juga tak kurang hebatnya berbanding ebook Dato' Aliff Syukri.. 

    Rekod jualan ebook Japan Method setakat ini...
    • Terjual sebanyak 120 unit dalam tempoh 10 minit selepas dilancarkan..
    • Terjual lebih 200 unit pada malam hari pelancaran..
    • Harga early bird RM109 dah Sold! 
    • Sekarang tinggal harga Launching Price RM119.00 sahaja..
    • Sebaik sahaja Sold Out harga Launching Price, harga ebook ni akan naik kepada normal price RM199.00 

    Sumber : Klik Di Sini


    Komisyen ebook ini juga lumayan.. 50% daripada hasil jualan..
    Contonhya harga jualan ebook pada hari ini RM119.00. Jadi komisyen yang bakal anda perolehi untuk setiap jualan ebook ialah RM59.50.

    Banyak kan??

    Berikut merupakan senarai Carta Top 10 ejen pemasaran ebook Japan Method..


    Sumber : Klik Di Sini


    Fuhhh!!! Lumayan kan...

    Ada peluang nak tumbangkan lembu seekor ni guna komisyen jualan ebook Japan Method..

    Ada berita Super menarik yang ingin saya kongsikan di sini..




    Ada hadiah cabaran Pantas dalam tempoh 5 hari sebelum hari raya haji..


    Para pemenang akan menerima wang tunai seperti berikut:
    • Pertama : Wang Tunai RM500
    • Kedua : Wang Tunai RM300
    • Ketiga : Wang Tunai RM200
    kesemua Hadiah akan di berikan pada pagi raya Aidil Adha.. Syarat nak jadi ejen kena jadi pembeli ebook Japan Method terlebih dahulu
    ->> Daftar sebagai ejen jualan ebook Japan Method

    Semoga bermanfaat...

    Sekarang ni saya dah kongsikan 2 peluang  nak Dapat Duit Raya Aidiladha Satu daripada Dato' Aliff Syukri dan satu lagi daripada owner ebook Japan method... Pilihan terletak di tangan anda.. Semoga berjaya..

    Info Berkaitan:



    3 ulasan:

    1. Mendapatkan PERKHIDMATAN HACKING TERBAIK! ️
      Isu SCAM berleluasa hari ini di internet. Orang tidak lagi mempercayai iklan yang mereka lihat di laman web terutama dalam komen.
                                 Tetapi
          COPE TECHS adalah sebuah organisasi yang anda boleh percaya ketika datang ke PERKHIDMATAN HACKING. Perkhidmatan Hacking kami adalah untuk membantu individu dan bukan untuk tujuan pencurian.

         Berikut adalah senarai PERKHIDMATAN HACKING yang boleh kami tawarkan kepada anda-:
        ▪Penghargaan Sokongan Kewangan 💵💶 melalui Bitcoin Mining ⛏ ⚒process dan membiayainya ke akaun paypal jika perlu.
      ▪Helphone 📲 & Hacks Komputer
      ▪kelanggan e-mel & Akaun Media Sosial
      ▪ Pengkelasan Gred & Skor Kredit ️
      ▪Kesetisan kelemahan dan peningkatan FireWall dan banyak lagi.
      Hacks kami adalah Gembir dan sentiasa bersedia untuk menggodam anda, pada bila-bila masa, pada bila-bila masa.

      Sekiranya anda memerlukan bantuan atau Perkhidmatan Peretasan, sila hubungi kami melalui talian Selamat kami. Perkhidmatan kami kepada anda akan tersembunyi dan tidak ada alasan untuk didedahkan kepada orang lain. Anda ada perkataan kami.
      Panggilan, mel suara dan teks semuanya diterima.
      Hubungi-: +1 (808) 600 0773
      E-mel-: copetechs@gmail.com

      BalasPadam
    2. jika mahu ilmu kena berbelanja la sikit.

      done follow your blog.
      www.zukidin.com

      BalasPadam

    Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

    Senarai Blog Rakan2

    Follower


    Info Terkini!! (Wajib Baca)

    Pembaca Paling Mesra