Isnin, 22 Oktober 2018

Saya TAK NAK reply Whatsapp Awak!

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
.
Sekadar berkongsi sedikit info dengan pembaca blog ini..
..
Pernah tak anda berhadapan dengan situasi seperti ini?

- Anda send Whatsapp orang tak balas
- Anda Send Whatsapp Customer tak respond... senyap!
- Anda Send Whatsapp Customer Blue Tick sahaja
- Anda Hantar Whatsapp banyak kali pun, customer langsung tak respond...

Bila berhadapan dengan situasi seperti ini, mesti rasa geram kan!!....
Lebih-lebih lagi kalau kita dah keluarkan kos marketing untuk dapatkan data pelanggan...
Bila dah dapat data yang kita perlukan, pelanggan pula tak bagi respond bila kita hubungi mereka...



Macamana cara nak atasi masalah ni?


Anda boleh cuba gunakan Template-template pengiklananyang disediakan oleh Team Write to wealth..
Ada banyak templete pengiklanan... Pilih templete yang sesuai dengan bisnes anda...

(Klik pada tajuk templete yang mana {nama} perlukan sahaja. Jangan klik semua)

Setiap bisnes mempunyai keunikannya yang tersendiri... Berbeza dengan bisnes yang lain...

Anda kena faham betul-betul ayat-ayat yang dapat mempengaruhi emosi pelanggan..

Kalau anda betul-betul dapat kuasai perkara ni, In Shaa Allah lepas ni senang nak buat jualan...

----------------------------------------------
Promote Seminar terhampir
---------------------------------------------

Seminar Total Google Marketing (TGM)
✓ Tarikh: 27 Oktober 2018 (Sabtu)
✓ Masa: 8.30 am - 10.00 pm
(pendaftaran bermula 8.00 am)
✓ Perlu bawa: Pen & Smartphone
✓ Lokasi : Dewan Ballroom, Hotel Acappella, No. 8, Persiaran Sukan, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
✓ Daftar secara Online : https://sifuadwords.my/tgm


Kelas Ads Marathon
✓ Tarikh: 14hb November 2018 (Rabu)
✓ Masa: 9.00 am - 5.00 pm
✓ Lokasi : My Space Center, Ampang.
✓ Daftar secara Online : https://writetowealth.my/kelasadsmarathon


Perkongsian Ikhlas dari saya..

Anuar
http://www.myhomestay4u.net 
http://www.coretananuar.com

2 ulasan:

  1. ada beli salah satu template di atas.

    BalasPadam
  2. Bila prospek bluetick je tu yg rasa mudah give up...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra