Selasa, 16 Januari 2018

Senarai Pemenang Cabaran Wang Tunai RM500

with 13 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada 30 Disember 2017 yang lalu, Blog Coretan Anuar ada menganjurkan cabaran Wang Tunai berjumlah RM500.00. 

Alhamdulillah, Seramai 6 orang peserta telah menyertai Cabaran ini. Masing-masing telah memenangi hadiah dalam bentuk wang tunai.

Berikut merupakan senarai pemenang berserta hadiah wang tunai yang berjaya di menangi:

Senarai Pemenang Cabaran Wang Tunai berjumlah RM500.00 bersama hadiah-hadiah yang berjaya dimenangi..

Tahniah diucapkan kepada semua peserta... 

Alhamdulillah... Tiada peserta yang tak dapat hadiah.. Semua peserta dapat hadiah!!

Semua pemenang boleh menuntut hadiah masing-masing dengan menghantar maklumat yang diperlukan seperti berikut:
  1. Nama Penuh :
  2. Jenis Bank    :
  3. No. Akaun bank :
  4. Nama pemilik akaun bank :
Hantar maklumat tersebut ke email carianhomestay@gmail.com

Hadiah-hadiah akan disalurkan terus ke akaun bank para pemenang..

Kepada yang tak sempat nak menyertai cabaran ini... Jangan bersedih atau berkecil hati...

In Shaa Allah, banyak lagi peluang untuk jana pendapatan bersama kami..


Pelancaran Ebook Terbaru : Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay


Dalam masa terdekat ini, saya akan melancarkan ebook terbaru saya berjudul Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay...
Sumber : Klik Di Sini



In Shaa Allah... Jualan akan mula dibuka pada hari Isnin (22 Januari 2018)

Untuk maklumat anda, ini merupakan ebook pertama yang saya jual diinternet...

Ebook ini saya hasilkan berdasarkan pengalaman saya terlibat dalam bidang homestay sejak tahun 2010.

Harga ebook ini cuma RM27 sahaja....

Hanya RM27 sahaja untuk ilmu 'Live' Set Up, Handle Homestay  & Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay.. In Shaa Allah sangat-sangat berbaloi untuk direkenkan kepada rakan-rakan anda..

Berita baik untuk anda...

Komisyen jualan untuk ebook ini adalah sebanyak RM14 untuk setiap unit yang terjual melalui link affiliate anda..

Boleh semak link affiliate yang terdapat di panel affiliate.

Anda boleh mula promosikan link seperti di bawah:

Tukar sahaja ID pengenalan anda di hujung setiap link tersebut....

Jangan lepaskan peluang ini untuk buat side income dengan mempromosikan ebook ini..

Ebook Senarai Homestay di Malaysia (Edisi Ke 2)

Selain itu, anda juga boleh mendapatkan komisyen Pay Per Lead (PPL) sebanyak RM0.50 untuk setiap pengguna yang Download ebook Senarai Homestay di Malaysia (Edisi Ke 2).


Mudah sahaja... Tak perlu menjual.. 

Anda hanya perlu kongsikan sahaja link affiliate anda seperti di bawah:
Sama juga seperti tadi... Tukar sahaja ID pengenalan anda di hujung setiap link tersebut....

Setinggi penghargaan terima kasih saya ucapkan di atas kesudian anda untuk menjadi salah seorang ejen affiliate dan sudi mempromosikan produk-produk terbaru saya... ;)

Saya doakan Semoga anda dimurahkan rezeki.. dan semakin dimurahkan rezeki dari masa ke semasa... In Shaa Allah...

13 ulasan:

  1. Tahniah kepada yang turut serta dalam contest ni. Saya sibuk sikit tak sempat nak mencelah.

    BalasPadam
  2. Tahniah pada pemenang! Bagus juga ada ebook pasal homestay ni, rare. Mudah untuk orang terus buat rujukan dan simpan dlm fon.

    BalasPadam
  3. Wowww, bestnya..ok, nak join next time..huhu~ Tahniahhh

    BalasPadam
  4. alaa..dah terlepas nak join sekaki. takpe..mungkin lain kali insyaAllah :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..terima kasih anuar atas penganjuran & pemilihan ciktom sebagai salah seorang pemenang..

    BalasPadam
  6. wah seroboknye semua layak hadiah ye

    BalasPadam
  7. tahniah untuk semua yang tersenarai dapat uang surprise

    BalasPadam
  8. tahniah kepada para pemenang..

    rezeki masyuk tu

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, rezeki. dah send details.

    BalasPadam
  10. lahhh lambatlah nih maknanya,, baru ada rajin nak singgah2 nih.. tahu2 dah pemenang.. tahniah kepada semua pemenang.. hurm frust2x.

    BalasPadam
  11. Hebat Cik Tom! Orang lama memang pantas grab peluang

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.. Ada rezeki saya kat sini. Tahniah semua yang menang :)

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra