Selasa, 31 Oktober 2017

Iphone X, Iphone 8 Plus, Iphone 8, Samsung Galaxy Note 8 untuk dimenangi pada bulan November ini

with 15 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Meriah betul bulan November ni, bila ada beberapa orang Usahawan Internet mengadakan Cabaran Affiliate secara besar-besaran.

Hadiah yang ditawarkan pulak tu bukan sebarangan hadiah! masing-masing menyediakan hadiah yang cukup lumayan. Pendek kata, kalau tengok hadiah-hadiah ni memang rasa teringin nak sertai cabaran-cabaran tersebut. Iphone kot..

Iphone X Berharga RM5149 untuk dimenangi dalam cabaran shopievo.com

Iphone X [Gambar Hiasan dari Apple]

Iphone X merupakan Smartphone terkini keluaran syarikat Apple yang sedang menjadi perhatian dunia pada ketika ini. Harga jualan Iphone X pada ketika ini sama dengan gaji Pegawai Kerajaan dengan Gred 44 (Gaji basic + elaun). Atau gaji Pegawai Kerajaan yang telah berkhidmat melebihi 10 tahun. 

So, kalau ada peluang boleh dapat Iphone X secara percuma nak tak??
Iphone 8 tu..

Kalau tak nak tak apa... Boleh bagi pada saya..  ;)

Iphone 8 Plus Berharga RM4149 untuk dimenangi dalam cabaran shopievo.com

Sumber : Klik Di Sini

bagi yang tak minat dengan Iphone X mungkin disebabkan mahal sangat.. Risau nak pegang Iphone mahal-mahal sebab takut kena curi...

Takper... Kita turun sikit Standard kepada Iphone 8 Plus! Harga Iphone 8 Plus ni beza sebanyak RM1000 jika nak dibandingkan dengan harga Iphone X. Walaupun beza RM1000, tapi banyak jugak tu... Bukan senang nak cari duit banyak tu..

Kalau nak beli sendiri Iphone 8 Plus ni secara ansuran bulanan boleh dapat pada harga RM178/bulan. Dekat mana nak beli? Boleh beli secara online dengan klik pada link di bawah gambar.

Takkan nak beli kot? Ada peluang boleh dapat percuma... Cubalah dulu! mana tahu ada rezeki dekat situ... Cuba jangan tak cuba...

Naper?? Tak suka yang ada Plus dekat belakang ye? Sebab susah nak sebut nama panjang-panjang.. Boleh ringkaskan jadi Iphone 8 sahaja..

Iphone 8 Berharga RM3649 untuk dimenangi dalam cabaran shopievo.com

Sumber : Klik Di Sini

Buang perkataan Plus dekat belakang Iphone 8 Plus, jadi Iphone 8. Buang satu perkataan dapat kurangkan harga jadi RM3649. Dapat kurang RM500. Banyak jugak!!

Menarik!!... Kalau nak bayar secara ansuran bulanan dekat RM160 juga sebulan... Banyak gak tu..

Tapi kalau dapat Percuma, saper yang taknak kan?

Harga pasaran sebenar Iphone 8  Plus dan Iphone 8 ->> Klik Di Sini

Macamana? Tak berminat ke nak sertai Cabaran Shopievo.com bila melihat hadiah-hadiah lumayan yang disediakan oleh tuan Wazeen Azizan?

Bukan setakat itu sahaja!
Terdapat banyak lagi hadiah menarik yang disdiakan oleh tuan Wazeen Azizan untuk cabaran shopievo.com

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk cabaran shopievo.com

Memang rugi kalau tak sertai cabaran ini...
Jom sertai!! Mana tahu ada rezeki dapat menang salah satu hadiah-hadiah yang disenaraikan di atas.

Tadi cerita gembira untuk peminat Iphone. Sekarang cerita tentang peminat Samsung pula..

Siapa peminat Samsung dekat sini angkat tangan?

Saya... Saya...

Ramai juga peminat Samsung rupanya...

Baiklah kita street to The Point... Pergi kepada hadiah yang seterusnya..

Samsung Galaxy Note 8 Berharga RM3899 untuk dimenangi dalam cabaran Software FB Copywriting Generator

Sumber : Klik Di Sini

Kali ni dalam cabaran yang lain pula... Tokey yang menganjurkan cabaran ni pun orang lain..

Tak kisah siapa pun tokeynya yang penting hadiah yang ditawarkan tak kurang hebatnya iaitu Samsung Galaxy Note 8 yang berharga RM3899. Nak semak harga pasaran semasa? Boleh Klik Di Sini

Gambar sebenar Hadiah ada dalam gambar di bawah..


Selain dua cabaran di atas, ada dua lagi cabaran Affiliate yang sedang berlansung sekarang ni juga menawarkan hadiah-hadiah yang lumayan.

3) Hadiah Lumayan untuk Cabaran Rujukan PTD 2017 daripada Tim Infokerjaya
  • Penganjur  :  Tim Infokerjaya
  • Cabaran     :  Rujukan PTD 2017
  • Laman Web : http://tipsptd.com
  • Hadiah       : (Tunggu saya Update)

4) Hadiah Lumayan untuk Cabaran KELAS ONLINE BELAJAR WEBSITE - BACK TO BASIC daripada Ahmad Shahrin
Hadiah berupa wang tunai..

Kalau nak diikutkan hati memang nak join semua cabaran Affiliate ni..
Tapi apakan daya keadaan tidak mengizinkan..
Masa sangat mencemburui.. Join setakat mana yang termampu sahaja...

Walaubagaimanapun, bila tengok gambar-gambar cun dekat bawah ni rasa bersemangat jer kan.. ;)

Sumber : Klik Di Sini

Atau saya sorang jer yang rasa bersemangat??

Kalau gambaar ni pulak macam mana?
Makin semangat tak?


Sumber : Klik Di Sini

So, kesimpulannya.. Pada bulan November ni ada terlalu banyak sumber rezeki yang disediakan oleh usahawan-usahawan internet tempatan... Sekiranya anda bijak memanfaatkan peluang, In Shaa Allah ada rezeki anda di situ..

Kalau tak banyak sikit... Kalau tak sikit banyak.... Hanya dua sahaja pilihannya... Jadi, eloklah manfaatkan masa dan peluang yang ada dengan sebaiknya..

Oklah... Setakat ini sahaja perkongsian saya pada kali ini..

Semoga anda rasa bersemangat untuk menyahut cabaran-cabaran yang berlangsung sepanjang bulan November ini... Terutamanya, setelah melihat koleksi hadiah lumayan yang disediakan oleh pihak penganjur...

Good Luck!! 

Info Berkaitan:



15 ulasan:

  1. kalau tengok gambar kat iklan shopievo memang nak join juga la hehehe

    BalasPadam
  2. fuhh..semga tuan bertuah memenangi salah satu hadiah di atas ni.. good luck!

    BalasPadam
  3. Wah besar sungguh cabaran kali ni, harapnya bolrh menang iphone 8 lah yer

    BalasPadam
  4. Hadiah yang ditawarkan untuk Cabaran Affiliate sungguh lumayan. iphone x dalam genggaman sedang diimpikan ramai sekarang.

    BalasPadam
  5. Lumayan betul hadiah ni.. Kalau dapat mesti bahagia. Semoga tuan berjaya.

    Good luck and all the best

    BalasPadam
  6. iphone-x tu harga bersamaan gaji pekerja 10 tahun untuk gred tertentu. Cabaran Affiliate ini tentunya penuh debaran bagi setiap peserta.

    BalasPadam
  7. bestnya, siapalah pemenang bertuah tu

    BalasPadam
  8. Mahalnya ��

    Tapi kurela kalau Ada orang memberi haha

    BalasPadam
  9. Menarik semua model telefon ni, mahal pun mahal tapi boleh juga ye bayar untuk ansuran tu, nak tanya ansurans tu dari kedai atau aeon ....

    BalasPadam
  10. Pergh... Boleh menang iPhone X tu.. Samsung tu tak minat sgt.. iPhone je :D

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra