Jumaat, 20 Mei 2016

Video Promosi Na'ila Shawl By Zaika di Youtube.

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Baru-baru ni saya berkesempatan untuk menyertai Bengkel Video Editing yang diadakan di tempat saya bekerja.. 

Apabila menyertai mana-mana bengkel... Seperti biasa, dah tentulah ada praktikal... Betul tak?

Kebetulan pula, saya memang dah ada perancangan nak buat satu video promosi  Na'ila Shawl By Zaika. Cuma selama ni masa tidak mengizinkan, dan tak cukup kemahiran untuk menghasilkan video tersebut....

So, dalam bengkel tersebut, saya berusaha untuk menyiapkan Video promosi tudung Na'ila Shawl By Zaika... 

Kata orang... Sambil menyelam minum air... hehehe....


Na'ila Shawl By Zaika 

Nak tengok hasil kerja saya? 

Jeng... Jeng... jeng.... Inilah hasilnya...

Video Promosi Na'ila Shawl By Zaika di Youtube.

Hasil kerja saya taklah sebaik mana... Maklumlah masih lagi berstatus beginner... Belum mampu lagi nak buat Video Profesional...

Nak sampai ke tahap tu, kenalah rajin... Kena tekun.... Nak jadi orang yang berjaya, kenalah macam tu kan?....

Doakan semoga saya ada banyak masa untuk explore dan involve dalam bidang ini dengan lebih mendalam lagi.... In Shaa Allah... Doakan yer.. ;)

Untuk mendapatkan lebih banyak info tentang Na'ila Shawl By Zaika dan promosi terkini yang sedang berjalan sekarang ni.. Jangan segan silu untuk melawat Fanpage, Instagram dan Whatsapps kami.
Semoga bermanfaat... ;)

Info Berkaitan:

Tudung kanak-kanak 

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih...;)
      Farahain tak nak cuba pakai satu?
      hehehe..

      Padam
  2. Tahniah.. lepas ni leh wat untuk saya lak hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya belum betul2 pandai lagi... masih pegang statu beginner.. heheh

      Padam
  3. Tahniah.. lepas ni leh wat untuk saya lak hehehe.

    BalasPadam
  4. i am looking forward to this day too! Thank you very much for sharing this news! I am sure that it will be the most cool essay indeed! Good topic really
    http://cheapoairpromocodes.com/coupon333

    BalasPadam
  5. lepas ni makin mantap la buat video dengan effect.

    BalasPadam
  6. ok lah tu..dah ada skills baru..nanti senang lah nak buat promosi pakai video plak..mesti lagi real..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... letih juga nak buat video editing ni... tapi bila dah siap, memang rasa puas hati..

      Padam
  7. Untung kalau boleh buat video ni, boleh guna untuk fb ads, maklumlah sekarang iklan video tengah murah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. iklan video dkt fb ads tengah murah ye sekarang ni... barulah saya tahu.. terima kasih banyak-banyak ye sbb tolong bagi tahu.. In Shaa Allah, saya akan cuba explore..

      Padam
  8. meniaga shawl ye.. memang banyak permintaan sekarang ni

    BalasPadam
  9. aku memang fail sikit niaga shawl nih.

    kayu sikit. haha

    BalasPadam
  10. Perghhh.. Mantap bro.. semoga sukses selalu yer.. dan terus istikomah walau badai melanda.. hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra