Selasa, 26 April 2016

Jenama Tudung Terbaru di Pasaran : Na'ila Shawl By Zaika (Episod 6)

with 21 comments

Sambungan kepada entri bertajuk Jenama Tudung Terbaru di Pasaran : Na'ila Shawl By Zaika. Kepada yang terlepas membaca entri tersebut, boleh BACA DI SINI.

Dalam entri sebelum ini dan sebelum ini, saya telah kongsikan lima daripada 6 design Na'ila Shawl By Zaika iaitu Khaleesya ShawlInsyeera ShawlAfeeya ShawlSufeeya Shawl dan Humayra Shawl.

Pada entri kali ini, saya nak kongsi satu lagi design iaitu Qasreena Shawl

Qasreena Shawl
 Qasreena Shawl Q 01
 Qasreena Shawl Q 02
 Qasreena Shawl Q 03
 Qasreena Shawl Q 04
 Qasreena Shawl Q 05
Qasreena Shawl Q 06

Untuk mendapatkan lebih banyak info.. Anda boleh layari Fanpage, Instagram dan Whatsapps maklumat-maklumat yang terdapat dalam banner di bawah.

Banner : Na'ila Shawl By Zaika


Info Berkaitan:

160x600px

21 ulasan:

  1. sis jilbabnya instan bukan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Na'ilashwlbyzaika

      Salam sis maaf kami terlepas pandang komen sis..shawl nie bkn instant.tp ada y instant juga boleh follow ig n fb kami di nailashawlbyzaika atau whtsapp trus ke 01116826173

      Padam
    2. Na'ilashwlbyzaika

      Salam sis maaf kami terlepas pandang komen sis..shawl nie bkn instant.tp ada y instant juga boleh follow ig n fb kami di nailashawlbyzaika atau whtsapp trus ke 01116826173

      Padam
  2. Qasreena Shawl 05 pun cantik untuk padanan di hari raya nanti.

    BalasPadam
    Balasan

    1. Salam sis maaf kami terlepas pandang komen sis..mmg cantik sis untuk dipakai di pg raya.sis jika brminat boleh follow ig n fb kami di nailashawlbyzaika atau whtsapp trus ke 01116826173

      Padam
  3. cantik2nya, bolehlah dijadikan pilihan

    BalasPadam
  4. Suka warna purple light, soft je tengok :)

    BalasPadam
  5. Suka tudung yang labuh dan patuh syariah...

    BalasPadam
  6. jilbabnya indah dan cantik-cantik...

    BalasPadam
  7. cantik tudung..fesyen terbaru...kalau teman wanita yang gunakan memang cukup menarik dan terserlah kecantikan mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. aik teman wanita je ke tuan hanafi? huhuh

      Padam
  8. cantik, ini boleh pakai masa raya ni .

    BalasPadam
  9. raya makin dekat, boleh lah beliii

    BalasPadam
  10. cantik ksesemua rekaan dan wanra tudung tu :-)

    BalasPadam
  11. Wahhhh.. cantik2 belaka sume tudungnya..

    BalasPadam
  12. cantiknya warna tu semua warna feveret saya, ;), memang cantik bila digayakan

    BalasPadam
  13. kalau bini tengok ni. naya den. cantik2.

    BalasPadam
  14. cantik jgk design tudung ni. simple je

    BalasPadam
  15. Okeh.. Memang cun habis dah ni...hehe..

    BalasPadam
  16. CANTIK2 warna berkenan dah sold ut di fb ..

    BalasPadam
  17. bagaimana maintain sebagai blogger..sentiasa menulos dan bw.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra