Rabu, 18 November 2015

Pakar SEO ini, kini Sudah Kembali!

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Masih ingat lagi satu entri yang pernah saya tulis pada awal tahun 2015.. bertajuk Dah Lama Pakar SEO ini menyepi..

Entri ini berkisarkan tentang seorang penulis blog wanita, yang saya kira cukup hebat dalam mendominasi takhta google untuk setiap entri yang beliau hasilkan.. 

Sumber : Klik Di Sini


Buktinya... Boleh tengok pada gambar statistik di bawah...

Walaupun dah lama tak update blog... Tapi trafik harian blog beliau masih mampu maintain sekitar 3000 UV sehari....


Sumber : Klik Di Sini

Dahsyatkan???

Kalau blog saya tak update sampai setahun.... Tak tahulah tinggal berapa jer jumlah trafik UV harian yang masuk ke blog ini?

Mungkin tinggal tak sampai 100 sehari... Agaknyalah kan... Tak pernah cuba... Sebab tak sampai hati nak tengok blog ini sepi tanpa sebarang pengisian, sehingga begitu lama sekali...

Tapi, pemilik blog yang saya maksudkan ini boleh dikira hebat... Walaupun blog tak berupdate hampir setahun, tapi bilangan trafik masih lagi kencang.... Boleh maintain 4 angka sehari....

Rahsianya... Tak lain dan tak bukan... Dah tentulah kehebatan beliau dalam bermain SEO...

Susulan daripada entri Dah Lama Pakar SEO ini menyepi, banyak feedback yang saya terima daripada rakan-rakan blogger tentang kisah kehidupan blogger ni... Jom baca feedback tersebut...

Feedback daripada rakan-rakan blogger
Sumber : Klik Di Sini

Tapi, saya tak nak beri sebarang komen atau ulasan terhadap feedback yang diberikan oleh rakan-rakan... Sebab saya sendiri tak tahu tentang kesahihan cerita yang sebenarnya.. Kenapa sebelum ini beliau menyepi begitu lama daripada menulis blog?

Bagi saya dah tak kisah dah itu semua.... Yang penting sekarang ni beliau sudah kembali... Dan mewarnai semula dunia penulisan blog tanah air....

Ada berita yang menggembirakan....

Beliau juga merupakan salah seorang penaja Contest SEO TERBAIK 2015..


Sumber : Klik Di Sini

Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada beliau kerana sudi menjadi salah seorang penaja Contest ini... 

Semoga beliau sentiasa dimurahkan rezeki... Amin...


Sumber : Klik Di Sini

Adakah anda mengenali blogger yang saya maksudkan?

Kalau anda kenal blogger ni... Jom support beliau....

Dalam senarai di atas, blogger ni telah menaja sepuluh keping simkad PERCUMA untuk diberikan kepada para peserta Contest SEO TERBAIK 2015 .. 

Jom support beliau... Dapatkan sekeping Simkad PERCUMA daripada beliau dengan cara menjadi salah seorang peserta contest ini...

Sambil dapat Simkad PERCUMA, boleh belajar bermain SEO... Manalah tahu ada rezeki untuk memenangi hadiah wang tunai yang lumayan.... 

Kalau tak menang pun, dah confirm dapat hadiah... Best tak?... 

Oklah... Good Luck!! Semoga anda berjaya menjadi salah seorang pemenang contest ini... ;)

10 ulasan:

  1. Tak kenal k.tom ni.. kujie kenal la.. blogger wanita yang xkurang hebatnya..

    BalasPadam
  2. mantap. tak pernah sampai level tu lagi hehe

    BalasPadam
  3. Kenal cik tom ni....masa mula2 blogging dulu la selalu masuk blog dia...hoho...

    BalasPadam
  4. hahaa..ingatkan cerita pasal siapa tadi..rupanya ciktom..takdelah tak pakar seo pun... menyepi sbb busy kerja la..tak kahwin lagi pun..siapa ni memandai buat cerita..hahahah ;p

    BalasPadam
  5. dia pi bertapa lama sangat tu.

    tak tahu gua mana plak kali nih.

    BalasPadam
  6. sebelum ni banyak juga bermain SEO dan ciktom antara yang top laa :) beberapa tahun lepas ada pertandingan SEO daripada denaihati kalau saya tidak silap

    BalasPadam
  7. Kalau MV sehari tak update pun dah ber'hantu' memang mantap la Cik Tom kita

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra