Khamis, 5 Februari 2015

Hobi Terbaru isteri saya, Cantik tak? (Bahagian 52)

with 7 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah lama saya tak update perkembangan Segmen Hobi Terbaru Isteri saya..

Kali terakhir update pada bulan Lepas.. Awal bulan Januari 2015, pada bahagian yang ke 51..

Lepas tu dok sibuk sana-sini, termasuk sibuk melayan kerenah Contest SEO : Malaysia Best Blog 2015, sehingga langsung tak sempat nak update segeman ini... hehehe  


Hmmm.. Nak buat macam manakan??... 

Saya memang suka join Contest SEO.. Bagi saya, ia sangat mencabar.. dan dalam masa yang sama dapat memberi kepuasan peribadi yang tak terhingga, kepada seorang blogger picisan seperti saya.. 

Lebih-lebih lagi macam Contest SEO "Malaysia Best Blog 2015"..  Kebanyakan peserta yang menyertai Contest SEO ini, bukan calang-calang peserta.. Masing-masing pernah memenangi cabaran-cabaran SEO sebelum ini.. ;) 


Oklah... Berbalik semula kepada tajuk entri ini.. Hobi Terbaru isteri saya, Cantik tak? dah masuk ke Bahagian yang ke 52..

Pada kali ni isteri saya mengabadikan gambar putera dan puteri kami pada mini Frame.. 


Mini Frame yang mengandungi gambar Naila..

Gambaran keseluruhan Mini Frame

Mini Frame untuk Haikal

Gambaran keseluruhan Mini Frame Haikal

Mini Frame untuk Adam... Gambar kenangan Adam masa kecil-kecil dulu.. ;)


So, bagaimana dengan pendapat anda?

Cantik tak mini Frame yang isteri saya hasilkan pada kali ini?

Kalau tak keberatan, silalah tinggalkan komen di bawah... 

Komen anda sangat diperlukan oleh isteri saya... 

Melalui komen yang anda berikan, secara tidak langsung dapat membantu isteri saya memperbaiki hasil kreativiti beliau pada masa akan datang... 

Penilaian peribadi saya... Mini Frame ini tidak sesuai untuk dijadikan sebagai Hadiah Perkahwinan Dr. Fatin Liyana, yang telah berjaya tersenarai sebagai salah seorang blogger dalam Malaysia Best Blog 2015 


7 ulasan:

  1. Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih kepada yang sudi memberikan pendapat atau pandangan.

    BalasPadam
  2. cantik semua hasil hobi isteri tuan tanah...

    BalasPadam
  3. sungguh cantik.hasil tangan isteri tuan

    BalasPadam
  4. kreatifnya.. salam singgah dan follow ^^

    BalasPadam
  5. cantiklah semua foto frame di atas tu. Kalau buat hadiah pun okey juga...
    hadiah saguhati untuk peserta Jom Aktifkan Mykad :D

    BalasPadam
  6. Kalau saya komen cantik sahaja, isteri tuan tak boleh memperbaiki hasil kerja nya kan?

    Jadi saya nak komen membina

    Gambar anak perlu ada sedikit konstras daripada keseluruhan frame itu yang nampaknya sarat sungguh dengan pelbagai warna tekstur dan material

    mungkin background tu boleh yang plain sahaja dan buatkan border untuk setiap gambar dengan kontras. contoh yg baik gambar naila yang ada frame putih awan larat tu. baru nampak popping sikit

    overall mmg kreatif dengan penggunaan mixed media serta gulungan bunga serta padlock & key tu

    BalasPadam
  7. Huhu..cantiknya..yang last tu memang awesome..haha

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra