Isnin, 29 Disember 2014

Rezeki daripada Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada minggu lepas saya bercuti sakan..

Di sebabkan taknak spoilkan mood bercuti, blog ini terpaksa dibiarkan bersawang.. lebih seminggu tak berupdate... hohoho..

Walaupun tak berupdate, trafik blog tetap juga perlu dipantau... Sekali-sekala kalau ada masa, saya tetap akan melihat statistik blog ini...


Hasilnya sangat mengejutkan.. Trafik blog ini meningkat pada 21, 22 dan 23 Disember 2014, gara-gara Blogger cantik manis Dr Fatin Liyana dan tunangnya Dr Anwar Fazal..


Pertunangan Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal


Ya betul!! Mereka telahpun bertunang pada 21 Disember 2014.. 

Sweet betul tengok gambar-gambar pertunangan mereka... ;) 


Gambar Pertunangan Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana
Sumber : Klik Di Sini


Hmmm... Sama cantik, sama padan.. Memang serasi mereka bersama.. 

"(Lazimnya) perempuan-perempuan yang jahat adalah untuk lelaki-lelaki yang jahat, dan lelaki-lelaki yang jahat untuk perempuan-perempuan yang jahat dan (sebaliknya) perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik. Mereka (yang baik) itu adalah bersih dari (tuduhan buruk) yang dikatakan oleh orang-orang (yang jahat); mereka (yang baik) itu akan beroleh pengampunan (dari Allah) dan pengurniaan yang mulia."
-Surah AnNuur. Ayat 026.-

 Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana : sama cantik, sama padan
Sumber : Klik Di Sini

Sememangnya bertepatan dengan Ayar 26, dalam Surah Annur iaitu "perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik".  Secara jujurnya saya suka apabila Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana selamat bertunang.. ;)

Kedua-dua pasangan ini mempunyai personaliti dan paras rupa yang menarik, mempunyai kerjaya yang bagus dan berpendidikan tinggi.. Nak tahu sedikit info tentang Dr Anwar Fazal boleh baca di sini 

Dr Fatin Liyana kini sah menjadi tunangan orang.. Tahniah.. 
Sumber : Klik Di Sini

Sebentuk cincin milik Dr Anwar fazal telah selamat disarungkan di jari manis milik Dr Fatin Liyana .. Sweetnya... 
Sumber : Klik Di Sini

Semoga ikatan perkahwinan ini akan disusuli dengan majlis Perkahwinan untuk menyatukan dua keluarga.. 
Sumber : Klik Di Sini

Tahniah saya ucapkan kepada Dr Anwar fazal dan Dr Fatin Liyana... Saya doakan semoga ikatan pertunangan ini akan disusuli dengan majlis Perkahwinan... supaya dapat menyatukan kedua-dua keluarga..


Rezeki daripada  Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana  


Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada kedua-duanya... Kerana nama "Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana" telah menjadi keyword hot enjin carian google... Sehingga memberi limpahan trafik kepada blog ini..

Antara Keyword Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana yang dicari di enjin carian google..

Trafik blog Coretan Anuar pada 21 dan 22 Disember meningkat mendadak, walaupun blog tidak berupdate dalam tempoh masa yang agak lama..



Keadaan ini berlaku disebabkan sedikit ilmu seo yang saya praktikkan di blog ini.. Syukur Alhamdulillah..

Berminat untuk menguji tahap kemampuan SEO Blog anda?

Sumber : Klik Di Sini


Saya syorkan anda menyertai Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Melalui penyertaan dalam Contest ini, secara tidak langsung dapat membantu anda memahami SEO secara praktikal.. ;)

P/S : Harap dapat jemputan ke Majlis Perkahwinan Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal

9 ulasan:

  1. popular betul sampai orang mencari nama pasangan ni kat web search. Tahniah di atas pertunangan, semoga berkekalan sehingga ke alam perkahwinan. 

    BalasPadam
  2. tahniah buat tuan blog dan psgn tunang sama cantik... 

    BalasPadam
  3. tahniah pada mereka berdua. 

    memang ramai la yang dok cari benda ni. haha.. 

    BalasPadam
  4. waaah! mmg tepat pada waktunya...bijak bro!

    BalasPadam
  5. Dah kawin dah dia ni..semoga diberikan kebahagiaan selamanya..

    BalasPadam
  6. sama cantik.. sama padan..elok sangatlah dah bernikah..

    BalasPadam
  7. Rezeki daripada Allah SWT

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra