Khamis, 4 Disember 2014

Hobi Terbaru Isteri Saya, Cantik Tak? (Bahagian 48)

with 12 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Selepas berjaya menyiapkan sebuah Handmade Mini Album untuk pelanggan beliau, isteri saya merasakan citarasa orang zaman sekarang nak bagi hadiah dah mula berubah.. Mereka mahukan kelainan..

Mungkin disebabkan setiap tahun bagi hadiah yang hampir sama berulang kali.. Sampai dah tak ada idea nak bagi hadiah lain dari yang lain, untuk memberi kejutan kepada insan tersayang..

So, apabila hasil kerja isteri saya yang terbaru dihargai oleh pelanngan.. timbul pula keinginan beliau untuk menghasilkan Handmade Mini Album untuk diri sendiri..

Setelah bertungkus lumus beberapa hari, akhirnya isteri saya berjaya menyiapkan sebuah Handmade Mini Album untuk kami sekeluarga.. 

Antara gambar-gambar kenangan kami sekeluarga yang dapat diabadikan dalam Handmade Mini Album

Handmade mini Album ini boleh dilihat daripada beberapa sudut untuk melihat koleksi gambar pada view yang berbeza..


Salah satu View pada bahagian dalam Handmade Mini Album

View yang lain pada bahagian dalam Handmade Mini Album

Salah satu View pada bahagian "belakang" Handmade Mini Album

View yang lain pada bahagian "belakang" Handmade Mini Album

"Page Pertama"  Handmade Mini Album.. Gambar kenangan di hari bahagia saya dan isteri ;)


Handmade Mini Album akan ditutup..


Cover Handmade Mini Album

Cover Handmade Mini Album dari pandangan sisi


Apa pendapat anda tentang Handmade Mini Album ni? Cantik tak?

Sekiranya ada sebarang komen, atau cadangan penambahbaikan... Sila tulis pada ruangan komen di bawah... TQ.. ;)

12 ulasan:

  1. Huhu...bagus sngat..Dah cantik sangt Dah ni..haha

    BalasPadam
  2. memang kreatif dan hasil kerja tangannya sangat kemas....cantik mini album yang dihasilkan.

    BalasPadam
  3. semua dah cantik sangat dah
    sesuai sangat untuk letak gambar kenangan

    BalasPadam
  4. rajin & kreatif...cantik hasilnya.
    sesuai bagi hadiah ni..

    BalasPadam
  5. orang kreatif ni jiwanya sensitif...

    BalasPadam
  6. kreatif dan rajin sekali.

    sy mcm dah hilang skill2 begitu... tak cukup masa dan bila nak menghadap kerja2 begitu, anak kecil m'ganggu...

    BalasPadam
  7. wife ambil tempahan tak utk buat album lama

    BalasPadam
  8. Isteri saya ada ambil tempahan untuk buat Mini Album.... Album lama macam mana yang awak maksudkan?

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra