Rabu, 22 Januari 2014

WW: RM100 bertukar menjadi RM550

with 7 comments
Domain dan Hosting pada asalnya RM100.00.. 
Sumber : Klik Di Sini

Tak bayar.. Sebabnya?

Boleh baca di sini

Nak restore semula kena bayar RM550, kepada penyedia doman dan Hosting.. 

7 ulasan:

  1. =)
    itulah...cuba tunggu lagi setahun...kalau domain ni takde org beli lagi, harganya mungkin cecah ribu2...

    BalasPadam
  2. wah, boleh tahan juga harganya ye

    BalasPadam
  3. kalau hang ada wat backup. terminate aje akaun tu dan kalau domain tu bukan dari netkl..hang boleh add-on domain tu kat hosting lain. Restore balik back-up dan boleh run semula blog tu.

    Tak susah.

    Aku selalu wat macam ni. Haha..

    BalasPadam
  4. den hari tuh last minit renew...huhu

    BalasPadam
  5. Emm tak ada pengalaman kena mcm ni lagi.hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra