Selasa, 21 Januari 2014

Giveaway pertama blog Coretan anuar masih lagi dibuka penyertaannya

with 6 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini saya ada mengumumkan pemenang GA pertama blog Coretan Anuar..

Dalam entri tersebut, tak sangka ramai pula yang komen tak tahu saya ada menganjurkan giveaway ini.. hehehe..





Sumber : Klik Di Sini

Sebenarnya pada kali ini saya sengaja tak nak kecoh-kecoh sewaktu menganjurkan giveaway.. Tidak  seperti ketika saya menganjurkan beberapa contest yang lain sebelum ini, yang memerlukan saya melakukan publisiti secara meluas menerusi facebook dan blog..  

Alasannya... 

Sebab, Saya nak mengumumkan pemenang seorang demi seorang.. Kononnya saya nak umumkan pemenang sambil buat review buku yang dimenangi... Jadi, kalau ada 15 pemenang sekaligus.. Memang letihlah saya nak menulis review tersebut satu persatu secara serentak... 

Itu merupakan niat saya sewaktu menganjurkan GA ini.. Disebabkan itu, saya tidak ada menulis entri khas berkaitan dengan GA ini.. Rakan-rakan blogger yang tahu saya ada menganjurkan GA, sewaktu mereka membaca entri ini dengan teliti..

Apabila membaca entri tersebut dengan teliti, barulah mereka tahu saya ada menganjurkan Giveaway.. hehehe

Tetapi setelah selesai menulis review buku pertama yang dimenangi, saya rasa tak ada masa pula nak menulis review buku untuk pemenang yang seterusnya.. Penat, letih dan seterusnya tiada masa untuk membaca dan menulis review.... Huh..

So, lepas ni, saya dah tak nak tulis review buku-buku yang telah dimenangi... Saya nak poskan sahaja hadiah yang dimenangi oleh para peserta Giveaway ini... 

Pemenang yang terbaru ialah  Cik Tom .. Seorang blogger terkenal yang telah memenangi buku bernombor 9 yang bertajuk Eksekutif Smart : Bekerja dengan lebih efektif 

Tahniah  Cik Tom dan terima kasih saya ucapkan kerana sudi menyertai Giveaway ini... 

Hasil kemenangan ini telah menjadikan Cik Tom tersenarai sebagai pemenang ke 5 Giveaway ini... 

Senarai pemenang Giveaway Pertama Blog Coretan Anuar:
  • Encik Titan   - Jangan Baca Buku Ini
  • Pondok Kecil - 15 Teknik Efektif internet marketing
  • sya Isya        - Internet marketing untuk bisnes kecil 
  • Dolnut         - Jangan Baca Buku Ini
  • Cik Tom      - Eksekutif Smart : Bekerja dengan lebih efektif

Kepada owner Blog Pondok Kecil, Sya Isya dan Cik Tom, saya akan menghantar hadiah yang telah anda menangi dalam minggu ini juga, tanpa perlu saya menulis review ke atas buku-buku tersebut... 

5 pemenang telah pun kita ketahui... Ini bermaksud masih ada lagi 10 pemenang yang bakal menyusul tidak lama lagi.. 

Hadiah yang bakal dimenangi oleh 10 pemenang seterusnya ialah, 10 buah buku yang masih belum berpunya yang terdapat dalam senarai di bawah:

1) Jangan Baca Buku Ini (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)


2) Jangan Baca Buku Ini (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
3) Jangan Baca Buku Ini (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
4) Jangan Baca Buku Ini (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
5) Jangan Baca Buku Ini (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
6) Aku mahu naik pangkat (Bernilai RM26 termasuk kos penghantaran)
7) Komunikasi di tempat kerja (Bernilai RM22 termasuk kos penghantaran)
8) Supaya poket tidak kosong lagi (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)
9) Eksekutif Smart : Bekerja dengan lebih efektif (Bernilai RM30 termasuk kos penghantaran)



10) Hidup kaya tanpa riba (Bernilai RM26 termasuk kos penghantaran)
11) Didik anak urus wang (Bernilai RM20 termasuk kos penghantaran)
12) Didik anak jadi usahawan (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)
13) Mesyuarat Efektif (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
14) Komunikasi Efektif (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
15) Trik Penipu di Ebay (Bernilai RM20 termasuk kos penghantaran)
16) Internet marketing untuk bisnes kecil (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)



17) Kerjaya Sebagai Doktor Perubatan (Bernilai RM24 termasuk kos penghantaran)
18) 15 teknik efektif pemasaran SMS (Bernilai RM20.50 termasuk kos penghantaran)
19) Buat duit dengan baiki handphone (Bernilai RM22.50 termasuk kos penghantaran)
20) Pintar Bahasa Inggeris melalui kaedah Greek & Latin (Bernilai RM27 termasuk kos penghantaran)
21) Buat duit dengan Katering (Bernilai RM19 termasuk kos penghantaran)
22) Di sebalik tabir You Tube (Bernilai RM18 termasuk kos penghantaran)
23) Rahsia Pengurus Insurans hayat (Bernilai RM28 termasuk kos penghantaran)
24) Strategi Bisnes Manchaster United (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)
25) Rahsia melabur dalam unit amanah (Bernilai RM25 termasuk kos penghantaran)
26) Kerjaya sebagai perancang kewangan peribadi (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)
27) 15 Teknik Efektif internet marketing (Bernilai RM30 termasuk kos penghantaran)


28) Sembuhkan virus-virus bisnes (Bernilai RM21.50)
29) Kerjaya dalam bidang Insurans (Bernilai RM22.50 termasuk kos penghantaran)
30) Menjadi selebriti melalui Youtube (Bernilai RM22.50 termasuk kos penghantaran)
31) Kerjaya dalam bidang perakaunan (Bernilai RM22 termasuk kos penghantaran)
32) Kerjaya dalam bidang perhotelan (Bernilai RM23 termasuk kos penghantaran)
33) Kerjaya sebagai pengurus kewangan koporat (Bernilai RM23 termasuk kos penghantaran)
34) Buat Duit sebagai ejen unit amanah (Bernilai RM21 termasuk kos penghantaran)
35) Buat Duit sebagai ejen Insurans dan Takaful (Bernilai RM21.50 termasuk kos penghantaran)
36) Buat Duit dengan jaga budak (Bernilai RM19.50 termasuk kos penghantaran)
37) Buat Duit dengan kedai jahit (Bernilai RM19.00 termasuk kos penghantaran)
38) Buat Duit dengan Kraf tangan (Bernilai RM19.00 termasuk kos penghantaran)
39) Buat Duit dengan cendawan (Bernilai RM18.50 termasuk kos penghantaran)
40) Buat Duit dengan Video Perkahwinan (Bernilai RM19.50 termasuk kos penghantaran)

Kepada yang berminat nak join Giveaway Pertama Blog Coretan Anuar, anda boleh baca syarat mudah yang telah saya nyatakan dalam entri ini

6 ulasan:

  1. tahniah kepada yang menang, jadi masih ada peluang nak join la ni yer :)

    BalasPadam
  2. InsyaAllah...akan cuba cari idea utk siapkan entri utk rebut peluang terbaik ni...yeah

    BalasPadam
  3. hoho..ramai lagi yang tak tahu ni..

    BalasPadam
  4. ha'ah.... baru tahu bro buat GA....


    Recent Post from MQ~Live : ARomantiknya Monyet tu Naik Moto.

    BalasPadam
  5. teringin ak sertai tpai blir uh...teruknya saya heeee

    BalasPadam
  6. La...ingtkan semua dah tahu..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra