Rabu, 25 Disember 2013

Trafik semalam setelah 4 hari tak update blog

with 15 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pagi tadi rasa malas nak update blog.. Mood kemalasan masih ada setelah bercuti update blog selama 4 hari, disebabkan ingin memberi sepenuh perhatian bersama keluarga... 

Tapi... Apabila terpandang gambar dekat bawah ni, pada ruangan trafik blog saya, tiba-tiba semangat nak menulis blog kembali pulih... Hari ni terus update 3 entri sekali gus termasuk entri ini... hehehe.. 

Bilangan Pageview pada 24 Disember 2013..


Kali terakhir saya update blog pada 20 Disember 2013.. Tapi tak sangka ada juga pembaca yang sudi menerjah ke blog saya semalam walaupun tiada entri baru... Bukan setakat sorang dua, tapi sampai 4 angka bilangannya... 

Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan kepada anda semua.. Lain kali datanglah ke blog ini selalu... ;)

15 ulasan:

  1. Wow..tahniah..trafik organik saya pulak jatuh m3ndadak mcm ada yang tak kena

    BalasPadam
  2. kuasa seo.. pandai bro letak umpan.

    BalasPadam
  3. umpan dh mengena..dok goyang kaki pon trafik masuk banyak ni..

    BalasPadam
  4. Greetings. Good afternoon and happy holidays, I came to visit on this holiday, while bringing great puzzle FREE

    BalasPadam
  5. selamat sore. saya datang berkunjung di hari libur ini, sambil membawa games android full version terbaru GRATIS Download

    BalasPadam
  6. first visit, greetings friendship

    BalasPadam
  7. Good afternoon and greetings introductions

    BalasPadam
  8. Kadang2 kita ni sebagai blogger, terasa tak sedap hati je bila tinggal blog kita tak update selama beberapa hari, kita takut pageview turun, tapi Alhamdulillah...blog bro tidak terjejas. Semoga lebih power lagi trafiknya. Saya pun lama dah tak berkunjung ke blog bro...ramai sgt rakan2, kadang2 terlepas pandang.

    Rasa nak blogwalking ke blog rakan2 lama timbul..sbb tulah boleh sampai ke sini. Semoga bro sihat
    sentiasa. Kawan lama jgn dilupa walaupun dpt kawan baru. Betul tak bro...

    Template Baru Untuk Tahun Baru 2014

    BalasPadam
  9. terbaik bro...saya belum dapat cecah angka tu lagi

    BalasPadam
  10. trafik ini memang mempengaruhi emosi untuk blogging

    BalasPadam
  11. Terbaik la.. Still maintain walaupun tak update.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra