Sabtu, 10 Ogos 2013

Senarai Peserta Terkini Contest SEO MyKad Smart Shopper

with 22 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah.. Contest SEO MyKad Smart Shopper telah berjalan dengan lancar... Terima kasih saya ucapkan kepada rakan-rakan Blogger yang sudi mengambil bahagian untuk memeriahkan Contest ini... 

Semoga objektif Contest ini tercapai, iaitu dapat menyampaikan info kepada seluruh rakyat Malaysia tentang kelebihan MyKad (Kad Pengenalan) yang mereka ada... supaya membolehkan mereka berbelanja pada harga Diskaun dan dapat kumpul point di kedai-kedai yang telah mengambil bahagian.... 

Dekat mana rakyat Malaysia boleh mendapatkan info tentang Program MyKad Smart Shopper dan senarai kedai yang telah mengambil bahagian?

Jawapannya ada dekat senarai berikut:

1) Blog Coretan Anuar (Klik Di Sini)
2) Blog Discount Hari2 (Klik Di Sini)
3) Fanpage Discount Hari2 (Klik Di Sini)
4) Aplikasi SmartPhone (MyKad Smart Shopper)
5) Laman web Affiliate Junction (Klik Di Sini)
6) Dan lain-lain sumber yang boleh anda percayai... Termasuk para peserta Contest SEO MyKad Smart Shopper.. 




Senarai Peserta Contest SEO MyKad Smart Shopper

Tanpa membuang masa lagi, saya senaraikan Peserta Contest SEO MyKad Smart Shopper, yang telah pun mendaftar secara rasminya melalui entri Pertandingan dan Fanpage Discount Hari2 :
  • http://www.blackrosehunter.my/2013/06/mykad-smart-shopper.html
  • http://pondokkecil.com/blog/program-mykad-smart-shopper/
  • http://www.broblogger.net/2013/07/mykad-smart-shopper-mssp.html
  • http://dululainsekaranglain.com/online-jobs/mykad-smart-shopper-program-enjoy-discount-through-mykad
  • http://hakaluka.blogspot.com/2013/07/MyKad-Smart-Shopper.html
  • http://www.cikgunaman.com/2013/07/mykad-smart-shopper.html
  • http://www.hasrulhassan.com/2013/07/aplikasi-mykad-smart-shopper.html
  • http://v12gether.blogspot.com/2013/07/mykad-smart-shopper-jana-pendapatan.html
  • http://www.hitseo.my/mykad-smart-shopper/
  • http://malayaseo.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html
  • http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html
  • http://ahmadfaizal.com/2013/07/16/apa-itu-mykad-smart-shopper/
  • http://blog.asiacube.com/mykad-smart-shopper-review.html
  • http://www.akma.my/mykad-smart-shopper/
  • http://www.sensasi2020.com/2013/08/contest-seo-mykad-smart-shopper.html#.UhIdyJJTBG1
  • http://www.akmaomar.com/mykad-smart-shopper-program/
  • http://www.sensasi2020.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html#.UhDr_H-Dpjg
  • http://www.sakurashawl.com/2013/08/MyKad-Smart-Shopper-the-conjouring.html
  • http://profhariz.com/mykad-smart-shopper/
  • http://www.hasrulhassan.com/2013/07/mykad-smart-shopper.html 
  • http://www.hasrulhassan.com/2013/08/kontes-seo-mykad-smart-shopper.html 
  • http://www.bloggertopstar.com/2013/08/mykad-smart-shopper/
  • http://hakaluka.blogspot.com/2013/07/MyKad-Smart-Shopper.html
  • http://www.sensasi2020.com/2013/08/apa-itu-mykad-smart-shopper.html
  • http://onlajer.com/blog/mykad-smart-shopper.html
  • http://www.kertasmerah.my/2013/08/mykad-smart-shopper-wujudkan-nilai.html
  • http://www.sensasi2020.com/2013/08/dapatkan-mykad-smart-shopper-secara.html
  • http://norfanil.com/mykad-smart-shopper-diskaun-semasa-shopping/
  • http://agendasemasa.com/mykad-smart-shopper-programme
  • http://www.ziefauzi.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html
  • http://www.jomkongsistory.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Senarai ini akan diupdate dari masa ke semasa... Setakat ini masih ramai lagi rakan blogger yang telah menghasilkan entri pentandingan, tetapi masih belum mendaftarkan penyertaan mereka... Mungkin mereka mempunyai alasan tertentu atau strategi tersendiri untuk memenangi Contest ini, memandangkan tempoh Contest ini masih lama lagi... 

Good Luck kepada semua peserta Cotest SEO MyKad Smart Shopper... Setiap peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang anda suka melalui link ini...

Walaubagaimanapun setiap blogger hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja...

Semoga bermanfaat..
Siapa yang mengaktifkan Mykad melalui laman web http://www.aktifmykad.com, anda akan mendapat 3 hadiah daripada saya... iaitu berupa ebook Mykad Booklet, ebook Mencari Sumber Pendapatan Di Internet dan Ebook 7 Strategi Tambah Wang Saku.. Jom aktifkan mykad anda sekarang!

Info Berkaitan:

22 ulasan:

  1. Entri belum siap lagi, Insya Allah akan join jugak...bila tiba masanya nanti.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, makin ramai.. teringin nak masuk, tapi masih belum ada idea nak ulas pasal ni..

    BalasPadam
  3. Insya Allah penyertaan saya akan menjelma..

    BalasPadam
  4. mujur aku punya pun tersenarai..tapi dkt SERP masih kelaut

    BalasPadam
  5. teringin nak join. tapi belum arif lagi pasal mssp. insyaAllah bila dah paham sepenuhnya sy join.

    BalasPadam
  6. Emm kelaut dah artikel contest blog Pondok Kecil..hehe..gud luck buat semua peserta..

    BalasPadam
  7. tahniah ramai dah daftar, good luck untuk semua peserta kontes.

    BalasPadam
  8. Good luck kepada semua peserta, saya tak sempat join kekurangan masa

    BalasPadam
  9. Wah...ramainya yang menertai, ini bertambah meriah, sama-sama mahu disayangi google dan mesra SEO. Semoga berjaya semua peserta...

    BalasPadam
  10. Good luck semua..makin ramai yg join..makin meriah nie..sukses smua peserta..:)

    MyKad Smart Shopper

    BalasPadam
  11. Heya i'm for the first time here. I found this board and I
    find It truly useful & it helped me out much. I hope to
    give something back and aid others like you aided me.

    Here is my blog post Ayurvedic Center

    BalasPadam
  12. wah banyaknya yang ikut kontes ini, semoga sukses ya ...

    BalasPadam
  13. rupanya sudah dua kali bro mengadakan kontes SEO mykad ini

    BalasPadam
  14. tahnih diucapkan kpd smua peserta...

    BalasPadam
  15. saya mau ikutan ni ... tapi cara daftar nya bagimana????

    BalasPadam
  16. Thank you very much for sharing information that will be much helpful for making coursework my effective.

    BalasPadam
  17. Thank you very much for sharing information that will be much helpful for making coursework my effective.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra