Jumaat, 2 Ogos 2013

Jualan Meriah Aidilfitri The Store (2-7 Ogos 2013)

with 4 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Raya dah nak dekat... Pada ketika ini masing-masing sedang sibuk membeli-belah barang-barang keperluan hari Raya... Atau dengan bahasa mudahnya masing-masing sedang sibuk "Shopping Raya"..


Kebanyakan pasar raya sudah mula mengadakan promosi jualan Hari Raya besar-besaran, ada sahaja jualan Diskaun yang diberikan di sana-sini....

Antara pasar raya yang turut mengadakan promosi hari raya ialah Parkson, Jusco, dan email terbaru yang saya terima ialah The Store.. 

The Store menghantar email mengucakpan Selamat hari Raya Aidil Fitri... 





Sambil mempromosikan Jualan Meriah Aidilfitri yang akan diadakan bermula pada 2 hingga 7 Ogos 2013... Dalam promosi ini terdapat beberapa barangan terpilih dijual pada harga Diskaun...  



Selain itu turut disediakan juga Promosi Hamper Raya yang boleh didapati pada harga RM40 sehingga RM250... Dan juga Baucer-baucer raya yang boleh diperolehi secara PERCUMA dengan setiap perberlanjaan pada nilai-nilai tertentu... 



Sekiranya anda mempunyai kelapangan masa... Dan masih belum membeli barang-barang persiapan hari Raya, jemputlah singgah di The Store yang terletak berdekatan dengan kawasan tempat tinggal anda... 



P/S : Walaupun sibuk bershopping, jangan lupa untuk meluangkan masa pada malam hari untuk beribadah dan berQiamullail... Semoga Bulan Ramadhan pada kali ini memberi keberkatan kepada kita semua...  

4 ulasan:

  1. Semoga kite mendapat keberkatan yer. Amin....

    BalasPadam
  2. Jusco salah satu tempat yang paling selalu untuk membeli dan mencari -cari

    BalasPadam
  3. Emm bila lah berpeluang nak rebut tawaran hebat mcm ni..haha

    BalasPadam
  4. The Store tak silap takde kat Sabah..kat Sabah ade Servay Hypermarket, baru dapat duit raya dalam bentuk voucher untuk shopping kat sini..hehe..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra