Sabtu, 24 Ogos 2013

Hobi Terbaru Isteri Saya : Cantik Tak? (Bahagian 15)

with 6 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah... Semakin banyak koleksi design Quilling yang telah berjaya isteri saya hasilkan... Ini disebabkan setiap pelanggan yang membuat tempahan, mahukan design yang berbeza... Semakin banyak pelanggan, semakin banyak design baru yang berjaya dihasilkan.... 

Isteri saya mementingkan kepuasan pelanggan dalam amsa yang sama, beliau juga sukakan kelainan untuk setiap sentuhan kreativiti beliau... Jadi inilah hasilnya untuk pelanggan terbaru beliau...

Design Quilling terbaru terbaru ini ditempah oleh seorang pelanggan, untuk dihadiahkan kepada suami beliau sempena menyambut hari ulang tahun kelahiran suami tercinta...






Harga untuk tempahan Quilling pada kali ini agak mahal juga, disebabkan menggunakan bahan-bahan yang berkualiti... 

Modal yang terpaksa isteri saya keluarkan untuk menyiapkan tempahan pelanggan ini agak mahal... Harga Frame kosong sahaja dah sampai RM45.. Itu belum lagi material lain yang digunakan, termasuk sedikit kos upah yang dikenakan oleh isteri saya... 

Untuk tempahan biasa, harga minimum sekitar RM20 dan maksimum tidak sampai RM100 bergantung kepada design dan jenis material yang digunakan...


P/s: Sekiranya nak buat tempahan Quilling, anda boleh menghubungi saya dengan menggunakan No. Telefon dan email seperti berikut... 016-5425547 dan nuargto@gmail.com


6 ulasan:

  1. wah.. cantik2... boleh customize lagik.. boleh maju nih

    BalasPadam
  2. smart plak tengok design Quilling ni..

    BalasPadam
  3. peh..memang cantek. dulu memang selalu gak wat. sekarang ni..takde masa la plakk..

    BalasPadam
  4. Emm cantiknya bro..kreatif gak isteri bro ni..saya nak buat mcm ni, jangan haraplahhh...hehe..semoga rezeki isteri dan keluarga bro makin bertambah2..aminnn

    BalasPadam
  5. ini memang cantik dan kreatif .. semoga bisnes isteri semakin maju :)

    BalasPadam
  6. cantik dan kemas bro. berbaloi dengan harganyalah...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra