Rabu, 17 Julai 2013

Mudahnya Dengan Pemanggang Ajaib

with 19 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Mudahnya Dengan Pemanggang Ajaib... Terutamanya di Bulan Ramadhan ini...



Senang digunakan... Nak memanggang pun boleh... Nak masak Steam pun boleh..  Nak menggoreng, lagilah boleh.. 

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang Pemanggang Ajaib ni, saya syorkan anda layari link berikut: 



Sumber : Klik Di Sini


Semoga Pemanggang Ajaib dapat menceriakan hidup kita.. Terutamanya pada bulan Ramadhan dan Syawal ini... 

19 ulasan:

  1. Ada beli kan untuk mak tempoh hari.. sekarang mak boleh masak apa sahaja dengan pemanggang ajaib tu.. hehehe

    BalasPadam
  2. Oh, dah lama nak beli tapi tak beli-beli juga. Panggang memanggang ni memang favorite sesangat. Brand apa nih? Bagus tak?

    BalasPadam
  3. Brand Ikan... Brand tengah popular sekarang ni... Banyak kali masuk TV dan surat Khabar...

    BalasPadam
  4. Mmg bagus tapi mcam mlekat. Plak skrg.dulu beli di langkawi.HR

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pemanggang ajaib ni tak melekat... Kalau tak percaya cuba beli satu, dan rasai kelebihannya....

      Padam
  5. memmang ajain ibarat ada magic bila ia masak heee

    BalasPadam
  6. Hehe..saya ada satu..mudah...memang mudah..hehe

    BalasPadam
  7. ramai yang dah ada pemanggang ni. nak kena dapatkan satu lah..

    BalasPadam
  8. glamer betul pemanggang ajaib ni...hihihi

    BalasPadam
  9. campak2..dan siap.. mmg best...

    BalasPadam
  10. Wife saya pun baru beli minggu lepas. Apa lagi, ikan panggang, kambing panggang, daging panggang, ayam panggang.. semuanya ditry.. Makanan sihat tanpa minyak.

    BalasPadam
  11. tiada lagi melekat.. makin bagus innovasi sekarang ni ^^

    BalasPadam
  12. pehh..besar betul udang tu..

    BalasPadam
  13. lobster besar gedabak tu nampak lebih hebat dari pemanggang...heeee

    BalasPadam
  14. Ini yang saya nampak hari tu tapi tak beli-beli lagi ni. Nampak lagi best pakai ni.

    BalasPadam
  15. pemanggang model ini memang ajaib. tapi entah mana yang bagus, sudah banyak brand yang mengeluarkan produk yg sama.

    salam hangat dari jakarta :)

    BalasPadam
  16. sdapnye lobster tu..

    BalasPadam
  17. Saya pun rasa nak belikan untuk mak la nanti,harganya pun boleh tahan

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra