Isnin, 4 Februari 2013

Rezeki Berterusan Daripada Pakej Pelaburan Emas.. Syukur Alhamdulillah..

with 4 comments
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Syukur Alhamdulillah... Usaha mempromosikan Pakej Pelaburan Emas, milik Encik Khairulnizam Ngadimon tidak menghampakan... 

Masih ada lagi komisyen secara berterusan di berikan kepada saya, walaupun saya difahamkan jualan telah ditutup pada 12 januari 2013... Inilah kelebihan mempromosikan produk yang sangat bermanfaat kepada orang ramai yang berminat untuk menjadi pelabur emas yang berjaya...

Ialah, kalau produk tersebut tak baik.. Cubalah promosi sehebat mana pun... Belum tentu lagi boleh mendapat jualan... Tapi, kalau produk tersebut bagus... Promosi sikit-sikit pun ada orang yang berminat nak beli.. 

Walaupun jualan telah ditutup, tapi masih ada lagi yang berminat nak beli... Inilah kelebihan Pakej Pelaburan Emas, milik Encik Khairulnizam Ngadimon.. 

Sumber : Klik Di Sini

Statistik terkini menunjukkan ID Affiliate saya berada dalam senarai Top 10.. Inilah yang dikatakan rezeki yang tidak disangka-sangka melalui blog.. 


Saya difahamkan Pakej Pelaburan Emas ini akan "diupgrade" ke versi yang ke 3.. Dan harganya berkemungkinan akan dinaikkan daripada harga pakej Pelaburan Emas Versi ke 2.. 

Kepada sesiapa yang berminat nak Belajar tentang strategi Pelaburan Emas daripada Encik Khairulnizam Ngadimon, Tunggulah kemunculan versi yang ke 3.. Atau cubalah klik di sini, untuk mendapatkan produk terkini daripada Encik Khairul Nizam Ngadimon.. 


 

4 ulasan:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...  Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
  Baca selanjutnya...  Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...  Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...  Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...  SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...  Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

  BalasPadam
 2. tahniah! dah lama tak main dengan affiliates ni.. skill pon dah berkarat

  BalasPadam
 3. tahniah , saya pun ada satu yg menjadi kegemaran org , tetapi komisen tak sehebat komisen emas ni ..

  BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra