Isnin, 14 Januari 2013

Nuffnang terus memberi, Tapi bagaimana saya nak menerimanya?

with 24 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ni tergerak hati nak semak akaun Nuffnang.. Sekadar nak tengok perkembangan terbaru blog saya... Manalah tahu dapat lebih banyak rezeki yang tidak disangka-sangka daripada Nuffnang... 

Sekali semak, rasa syukur Alhamdulillah... Sebab Nuffnang terus memberikan CPUV kepada salah satu Blog saya... Sekarang ni dah masuk CPUV ke 4 bagi tahun 2013..



Tapi malangnya CPUV tersebut masih diberikan kepada Blog Sembang Hari2.. Dan bukan kepada Blog Coretan Anuar seperti yang diharapkan...

Dapat CPUV sebanyak mana pun, kalau tak ada trafik tiada gunanya.. Mustahil sama sekali, saya boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan nuffnang... Huh..

Nampaknya kena cuba hantar tiket lagi sekali kepada nuffnang.. Atau beberapa kali lagi kepada nuffnang, supaya mereka dapat menukarkan BE/CPUV daripada blog Sembang Hari2 kepada Blog Coretan Anuar... 

P/s: Saya berharap sangat pihak nuffnang dapat mendengar luahan hati saya.. Disebabkan sehingga kini, saya masih setia dengan nuffnang... 

24 ulasan:

  1. Sayang sungguh.. klaw masok kat coretan anuar, mesti banyak duit boleh dapat.. huhu

    BalasPadam
  2. ada la juga daripada den ni ha.. apa pun tak da huhu

    BalasPadam
  3. banyaknye...hulur sikit..hihi

    BalasPadam
  4. kalau mcm tu kena kasi up traffik blog yg dpt CPUV tu bro....rugi tu hehehe

    BalasPadam
  5. teruskan berusaha..jangan cepat berputus asa..semoga terus berjaya di masa akan datang..

    BalasPadam
  6. memang pelik NN tu, aku pun ada blog yg kencang trafiknya tp susah btol nk dapat cpuv dan cpc...pelik punya sistem.

    BalasPadam
  7. Kena bagitau nuffnang tu..rugila kalau blog ramai visitor tak bg CPUV..

    BalasPadam
  8. satu lagi bukti trafik memang tidak memainkan peranan untuk cpuv ini,
    dia bagi blog yang sikit trafik supaya tidak perlu bayar banyak dekat blogger haha...

    BalasPadam
  9. trafik banyak, memang susah nak dapat maa..

    BalasPadam
  10. Still gigih membodek Nuff utk dapat CPUV.. huhu.. Acano ni ? Dah setahun lebih berblog, tapi still tak dapat2 apa2 BE dari Nuffnang.. Huhu~~

    BalasPadam
  11. Betul juga...tak cuba tak tahu.

    BalasPadam
  12. hurmmm.... 1st time dengan ade request macam nie...tapi takpe lah kita tunggu aper respon diorang - boleh share ngan readers

    BalasPadam
  13. sekarang ni djchef tengok byk blog yg traffik sikit dpt BE, expecially bawah 1000uv. Yg byk traffik depends pd populariti dan tahap aktif join event nuffnang.. Rasa2 djchef lah.. hehehe

    by: djdanchef.blogspot.com

    BalasPadam
  14. dah lama tinggalkan NN dan semua ads..kecuali GA..hehee

    BalasPadam
  15. saya tak penah tengok pasal CPUV ke apa. hari ni baru belek tengok. heh. teruk betoi -_-

    BalasPadam
  16. hm, nak tahu status saya bukan lagi glitterati, saya pun tak tahu kenapa dia bertukar kepada non-glitterati. Dah hantar ticket gak tanya sama macam bro, tapi masih tak berbalas, Harap CPUV tu bertukar la ye bro ke blog ni. Mudah-mudahan :D

    BalasPadam
  17. tahniah anuar, moga tahun 2013 adalah tahun yang lebih cemerlang =D

    BalasPadam
  18. As salam, saya pun tgh frust, blog yg ada UV dalam 15 orang shari dah dpt 4 CPUV sedang blog yang tinggi trafik, dpt 1 jer. Saya geram sgt jadi saya buang iklan nuffnang di blog itu dan delete blog itu dari akaun Nuffnang tapi masih juga dpt CPUV. Macam mana ni, ada siapa boleh bagi cadangan

    BalasPadam
  19. ramai juga hadapi masalah macam ni sebenarnya.. kena refer pihak Nuffnang..

    BalasPadam
  20. sekali lagi. kalau trafik ko banyak..memang takkan dapat punya. aku dah kena dah dulu. Blog trafik rendah aje dapat cpuv ntah apa nama tu semua..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra