Selasa, 22 Januari 2013

4 Daripada 10 Blogger Terbaik Malaysia Akan Menyertai Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013

with 8 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

4 Daripada 10 Blogger Terbaik Malaysia pilihan blog Coretan Anuar akan menyertai Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 yang dianjurkan oleh Tuan Denaihati.. 4 Blogger yang saya maksudkan ialah Beutifulnara, AbangEnsem, Amanz.my, dan Tuan Denaihati sendiri selaku penganjur majlis ini..

6 orang blogger terbaik Malaysia yang lain setakat ini masih belum kedengaran untuk turut serta dalam majlis tersebut.. Mungkin disebabkan mereka mempunyai urusan masing-masing pada ketika itu...


Walaubagaimanapun, sekiranya dapat berpeluang bertemu dengan 4 orang blogger di atas dan Blogger-blogger popular yang lain pun dah dikira beruntung sangat-sangat... Tentu banyak ilmu dalam dunia penulisan blog dapat ditimba dalam majlis tersebut nanti...   


Hajat dihati, teringin nak join Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013.. Tetapi apakan daya... Saya mempunyai komitmen bersama keluarga sewaktu majlis ini sedang berlangsung... Jadi, takder rezeki untuk join majlis pada kali ini... Insya Allah pada masa akan datang, saya akan cuba meluangkan masa untuk menghadiri majlis seumpama ini.. 

Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 ini akan diadakan pada 26 Januari 2013, jam 2.30 petang di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya Selangor.. Sekiranya anda mempunyai kelapangan masa pada ketika itu, jemputlah untuk menyertai majlis ini.. Yuran untuk menyertai Majlis ini adalah.... Percuma.... Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini..

Saya percaya, anda tidak akan rugi menyertai majlis ini.. Ini kerana, dalam majlis tersebut anda akan berpeluang untuk bersuakenal dengan rakan-rakan blogger Malaysia dan Blogger Indonesia serta boleh mendapat perkongsian pengalaman daripada Top Blogger Malaysia seperti Beautifulnara.com, Amanz.my, Benashaari.com, Yuyuzulaikha.blogspot.com, Kujie2.com, Apesal.com, Rebeccasaw.com dan banyak lagi.


Selain itu, anda juga berpeluang untuk mendapat Hadiah Cabutan Bertuah yang disediakan seperti berikut:
  • iPad Mini 
  • Package Kembara Muslim Kemboja 6H5M
  • Power Bank
  • Tudung
  • Gold Bar
  • Package Penginapan Hotel 2H1M
  • Supplement Minda Aktif
  • Logitech wireless mouse dan leather mouse pad
Amacam.. Menarik tak?... Manalah tahu ada rezeki anda dapat menang salah satu daripada hadiah di atas... Dahlah dapat hadiri majlis ini secara percuma... Dapat hadiah lagi pula tu... ;)

Setakat ini dah lebih daripada 100 orang blogger telahpun mendaftar untuk menyertai Majlis Sepetang Bersama Blogger ini..  Mereka ialah:

  1. Khairunnisa’ binti Mohd Aminullah (Nisakay.com)
  2. Muhamad Azman bin Ishak (Azmanishak.com / Aimedia.net.my)
  3. Shafie Bustan (Property Blogger)
  4. Zarul Husin (Zarulumbrella.com)
  5. Ahmad Nazuwan Amran (Beautifulnara.com)
  6. Yuyu Zulaikha (Kupukupukecik.blogspot.com)
  7. Sharidawati Shahrudin (Sharidawati.blogspot.com)
  8. Hatta Fikri (Suami Sharidawati)
  9. Hazman bin Fadzil (Hazmanfadzil.com)
  10. Nurmisnan (Kongsibersamanora.bl­ogspot.com)
  11. Mior Hafis Bin Mior Ahmad (Melastikbintang.com)
  12. Roshidayu Che Mat (Nasikerabubuahtan­jung.blogspot.com)
  13. Muhamad Faizal Bin Anuar (Faizalpj.com)
  14. Ariff Shah (Ariffshah.com)
  15. Mohamad halif bin mohamad yusof (Untuqsemua.blogspot.com)
  16. Hisyamudin bin Fadzil (Shakiddo.com)
  17. Shalina Ismail (Isteri Shakiddo)
  18. Nur Nadiah Md Yusof (Nadot.my)
  19. Mohd Firdaus Ab Latif (Suami Nadot)
  20. Syukri Mohammad Nor (BroFramestone.com)
  21. Nazirah – isteri broframesyone (Nurseira.com)
  22. Zainal Ariffin
  23. Ustaz Effendi (Noehas.com)
  24. Tg Nur Raihan Tg Ngah (Penmerah.com)
  25. Faizatul Nurhanis (NamiaCinta.com)
  26. Mohd Shahril (Djrockworld.blogspot.com)
  27. Amar Za’im bin Zamran (Awanpagi.com)
  28. Nor Iman nazuki (Eyriqazz.com)
  29. Nurulakmal binti lokman (Siezuka.com)
  30. Noor shafawati Mohd Badri (Deqnoor.com)
  31. Elizabeth Toh (Cleffairy.com)
  32. Tony Lau (Garfield.in)
  33. Mohd Jamaruddin bin Baharudin (jmr23.com)
  34. Nurul Shahira bt Ishak (Teddypinkygurl.blogspot.com)
  35. Ladfe Amir bin Zakaria (Ladfeamir.com)
  36. Mohamed Aslam bin Pawit (Aslamber.com)
  37. Wan Rizalmi Bin Wan Hanafi (Cikgunaman.com)
  38. Nur Hafizah Azham (Mrsfiza.com)
  39. Marzuki Mahbob (Blogbeginsatforty.com)
  40. Khairul Anuar bin Shaharudin
  41. Aman Firdaus (Amanz.my)
  42. Ikhwan Nazri Mohd Asran (Amanz.my)
  43. Hazwani Muhammad Aris (Isteri Ikhwan)
  44. Fahmy Adam (Rahsiaebiz.com)
  45. Hj Khanafi Husin (Jomhartanah.com)
  46. Maznah Ibrahim (Cheezemaz.blogspot.com)
  47. Muhd Syukri B. Mohd Tahir (Mindasyukri.com)
  48. Masruken Marzuki (eQurban.com)
  49. Aiman Muhamad Syukri Masruken
  50. Aiman Deki (Pekanbaru, Indonesia)
  51. Rachmat Setiawan (Bandung, Indonesia)
  52. Ustaz Razak Aripin (YDP Abim Johor)
  53. Mohd Suhaimi Jamil (MadrasahAnnuur.com)
  54. Muhammaf Farid Hamid (MadrasahAnnuur.com)
  55. Ku Fauziah binti Ku Brahim (Kujie2.com)
  56. Intan Safura binti Saipul (Namakuintan.blogspot.com)
  57. Khairul Mohamad Yusof (Apesal.com)
  58. Ustaz Rahim Nasir (Rahimnasir.com)
  59. Ahmad Khariri Al-Hadi Bin Md Yusop (Abangkhai.com)
  60. Rusediana Afiqah Izzati bt Ahmad Saifuddin (Fieyahamds.com)
  61. Nur Edayu bt Musa (Edayumusa.blogspot.com)
  62. Ikram Baharum (Life4hire.com)
  63. Latifah Bee bt Hashim (Puanbee.com)
  64. Syed Mohd Saiful Ikhwan (Syed-ikhwan.com)
  65. Ben ashaari (Benashaari.com)
  66. Mohamad Nordin (Amar Iman Sdn Bhd)
  67. Saiful Amri Murad (Right Click Sdn Bhd)
  68. Nor Akmal Omar (Akmaomar.com)
  69. Ahmad Azuan Ahmad Razi (Azuanrazi.com)
  70. Mohd Isa Ahmad Azan (blog.mohdisa.com)
  71. Fadhila Farhana Nordin (Fadhfar.blogspot.com)
  72. Muhammad Ridhauddin Hariz bin Rosli (Profhariz.com)
  73. Ahmad Zuhaili bin Abdull Hakim (Bonikacak.com)
  74. Wan Md Hasrul (Kozumiro.blogspot.com)
  75. Akmal Hakim bin Shamsudin (Miraakim.blogspot.com)
  76. Azman Ismail (Azmanisma.com)
  77. Ishak Bin Ismail (Sohoque.com)
  78. Rosmadi Shakri (Mrjocko.com)
  79. Mohamad Azri bin Johan (Azri.my)
  80. Adza Irdawati Adenan (Bicaramakdara.com)
  81. Anizah Ranni (Blogdearlady.blogspot.com)
  82. Fazrol Amer bin Saupi (Fazrol.com)
  83. Drs M. Yuliawan (Amriawan.blogspot.com)
  84. Munir Ardi (Smp3lembang.blogspot.com)
  85. Dadan Darmawan (Dawaihati.com)
  86. Mohd Azrin bin Roselan (AkuBiomed.com)
  87. Khir bin Ariffin (infaqkemboja.blogspot.com)
  88. Hj Komry (Koperasi Muslim Kemboja)
  89. Mohammad Zulhairi bin Mahmud (Hazwanhairy.com)
  90. Aziana binti Anuar (Aziewan.com)
  91. Mohd Suaswan Shuid
  92. Norazlina Miswan (Puncaktropika.blogspot.com)
  93. Musalmah Miswan (Puncaktropika.blogspot.com)
  94. Abd Halim Hamid (Alansarproperties.com)
  95. Tirana Aduka (Aku-saya-alam.blogspot.com)
  96. Aby (Satuperlumbaan.blogspot.com)
  97. Abdul Manan bin Abdullah (Mananqayyim.com)
  98. Saidatul Aisyah binti Osman Rani (Rumputsabor.blogspot.com)
  99. Mohammad Hafizol Musa (Hafizhafizol.my)
  100. Norsuhaila Bt Mahdi (Sumijelly.com)
  101. Mohamad Faiz Mohamad Nor (Mohamadfaiz.com/blog)
Sekiranya anda berminat untuk menyertai rakan-rakan blogger di atas... anda boleh mendaftar sekarang...

Pendaftaran masih lagi dibuka sehingga jam 11.59 pm pada 23 Januari 2013 (harinilah tu).. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang proses pendaftaran, sila klik di sini..

P/s: Teringin sangat nak berjumpa dengan 10 Blogger terbaik Malaysia.. Tapi apakan daya, hajat dihati masih belum kesampaian..

8 ulasan:

  1. wah.. mana dapat senarai nama ni bro??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senarai nama ni saya dapat di Blog Tuan Denaihati...

      Padam
  2. salam..
    seronok rasanya kalau dapat join
    rasa macam masa mencemburui saya
    untuk menyertainya, walau saya
    orang dekat situ je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senasiblah kita... Kalau ikutkan hati memang nak join... Tapi dah ada perancangan keluarga dengan bapa mertua... Nak buat macam mana... Dah tak ada rezeki untuk join event pada kali ni... Harap boleh join pada lain kali...

      Padam
  3. Sayang sekali bro tidak dapat menyertai majlis sepetang bersama blogger 2013. Harap dapat berjumpa pada tahun seterusnya..

    BalasPadam
  4. Peluang untuk bertemu rakan-rakan blogger secara face to face....

    BalasPadam
  5. saya pun x dapat menyertai... event bertindih :(

    BalasPadam
  6. Lain kali boleh jumpa lagi :)

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra